Tuur Roels nieuwe Mega Toby | Show met Mega Mindy (Lotte Stevens)

Tuur Roels is de nieuwe Mega Toby. Hij is de opvolger van Louis Talpe, die hiervoor jarenlang de superheld speelde. Tuur Roels gaat samen met Mega Mindy (Lotte Stevens) op tournee met de nieuwe Mega Mindy Show De Stemmendief. Ontdek alles over de nieuwe Mega Toby én natuurlijk over De Stemmendief.

Tuur Roels is Mega Toby

Tuur Roels (° 1987) werd gekozen na verschillende auditierondes bij Studio 100 in Schelle. Hij gaat vanaf nu de rol van superheld Mega Toby op zich nemen. Tuur was Mister Belgium 2010 en in 2014 de Belgische Coca Cola Light man. In 2017 was hij als Jean-Jacques te zien in Allemaal Chris. En hij had daarnaast twee gastrollen in films: als hun in Alleen Eline en als barman van een stripclub in Lukas. Vanaf 24 april 2022 is hij samen met Lotte Stevens te zien in het Capitole Gent met de show Mega Mindy en de stemmendief.

Ontdek in de Studio 100 Webshop leuke cadeautjes voor kleine fans.

Tuur Roels

De nieuwe Mega Toby Tuur Roels vertelt in het persbericht: “Ik hou ervan om de fantasie van kinderen te prikkelen, dat ik dit nu als Mega Toby kan doen vind ik geweldig! Hopelijk kunnen we samen veel boeven vangen!”

Lotte Stevens nieuwe Mega Mindy

Lotte Stevens, die een tijdje geleden Free Souffriau opvolgde als Mega Mindy, is blij met deze nieuwe superheld. Ze vertelt: “Sinds kort mag ik in de huid kruipen van Mega Mindy, een hele eer! En nu is er dus ook een nieuwe Mega Toby. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Tuur in de nieuwe Mega Mindy Show te spelen.” Wil je meer over deze nieuwe Mega Mindy lezen, klik dan op de voorgaande tekst.

Mega Mindy en De Stemmendief

Nu de nieuwe Mega Mindy en Mega Toby bekend zijn, is het tijd voor de volgende theatervoorstelling. Mega Mindy en De Stemmendief is een voorstelling voor het hele gezin met veel bekende hits, zoals: Tijd voor Mega Mindy. De mega populaire superheldin komt weer voor een moeilijke opgave te staan, maar ze zet alles op alles om het recht te laten zegevieren. Daarbij krijgt ze uiteraard hulp van haar goede vriend Mega Toby. Maar ook van haar fans in de zaal vraagt Mega Mindy hulp. De mini Mega Mindy’s en mini Mega Toby’s zijn in deze voorstelling onmisbaar om het verhaal tot een goed einde te brengen. Na afloop is er een meet & greet. Nadien zal de show ook te zien zijn in diverse theaterzalen in Nederland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 november 2021 /