De Kotmadam seizoen 24 met deze cast én gastrollen

De Kotmadam seizoen 24 start vanavond – zondag 20 november – om 19.55 uur bij VTM. In De Kotmadam cast valt meteen een nieuwe naam op. Arno Moens – die je kent uit telenovelle Lisa – doet zijn intrede als nieuwe student Simon. Ontdek hier alles over De Kotmadam seizoen 24, de cast en de acteurs en actrices die een gastrol spelen.

De Kotmadam seizoen 24

‘Studentenkamer te huur.’ Met die boodschap voor het raam van het iconische Snoephuisje van madame Jeanne start De Kotmadam seizoen 24. Vanaf vanavond – zondag 20 november – gaan de deuren van haar studentenkot terug open en volgen de misverstanden elkaar op in een nieuwe reeks afleveringen. Vlaanderens langstlopende sitcom staat opnieuw garant voor humor en nostalgische ontspanning voor het hele gezin. En een vrije kamer, dat wil zeggen dat er zich een nieuwe student aanmeldt. Arno Moens (bekend als Remco uit Lisa) maakt zijn intrede als Simon en neemt de kamer in van Lukas.

Ontdek hier oude seizoenen van De Kotmadam.

De Kotmadam cast

Vaste waarden Katrien Devos en Mark Verstraete kruipen voor de 24ste keer in de huid van iconische kotbazen Jeanne en Jef. Jef, die nog steeds alle trucen uit de kast haalt om toch maar te kunnen gaan vissen. En Jeanne, die hem koste wat het kost in het gareel probeert te houden. Verder zien we in de cast Helle Vanderheyden als Martha, Anouck Luyten als Ines en Frederik Huys als Victor.

Hier ken je de acteurs en actrices van:

Nieuwsgierig waar je de acteurs en actrices uit De Kotmadam cast (seizoen 24) kent? We zetten ze op een rijtje:

  • Katrien Devos speelt dus al jarenlang de rol van Jeanne-Liefooghe-Piens aka De Kotmadam, maar wist je dat ze ook andere rollen speelde? Zo zag je haar als Kabouter Pif in Kabouter Plop-films. Ze debuteerde in 1978 in de film Trampoline.
  • Mark Verstraete zag je in De bende van Jan de Lichte als IJzeren Simon. Verder speelde hij onder andere in Code 37Linkeroever en de film Los Flamencos.
  • Helle Vanderheyden zag je als Prinses Iris in Prinsessia, maar ze was ook te zien in diverse musicals, zoals Mamma Mia.
  • Anouck Luyten is op dit moment dagelijks op tv te zien in telenovelle Lisa. Verder speelde ze eerder mee in Fair TradeProfessor T. en Geub.
  • Frederik Huys zag je als inspecteur Goris in Familie, maar hij speelde ook mee in het eerste seizoen van Beau Séjour.
  • Arno Moens ken je – net als Anouck Luyten uit telenovelle Lisa. Je zag hem eerder als Olivier Vanden Eynde in Chaussé d’Amour. Arno Moens maakt ook indruk als cabaretier. Op Instagram omschrijft hij zichzelf als een ‘dichtende acteur’ of een ‘spelende schrijvende dichter’. Kortom: een performer pur sang.

Gastrol De Kotmadam seizoen 24

Naar goede gewoonte tekenen heel wat bekende koppen present voor een gastrol. Machteld ‘Mimi’ Ramoudt, Christophe Haddad, David Michiels, Ron Cornet, Warre Borgmans (die recent nog uit de kleren ging voor het goede doel), Robin Keyaert, Dries De Vis, Kim Hertogs (die nu te zien is in Geldwolven), Peter Bulckaen, Nathan Naenen (die je zag in Zeppos Het Mercatorspoor), Lotte Mariën, Darya Gantura (die een indrukwekkende rol speelde in Red Sandra), Sid Van Oerle (die het publiek wist te verrassen), Carry Goossens, Jelle Florizoone, Tinne Oltmans (die de hoofdrol speelt in telenovelle Lisa), Ben Segers (die een indrukwekkende rol speelde in Dealer), Arnold Willems, Herman Verbruggen en vele anderen. 

De Kotmadam kijken

Je kunt De Kotmadam vanaf zondag 20 november om 19.55 uur bij VTM. Op VTM GO kun je seizoen 18, 19, 20, 21,22 en 23 van De Kotmadam nog steeds kijken. Daarnaast zijn er verschillende seizoenen op dvd uitgebracht. Wil je het nieuwe seizoen van De Kotmadam op VTM GO kijken vanuit Nederland (of een ander land) zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België kunt zetten. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 november 2022 /