#LikeMe cast wordt aangevuld met bekende namen

De #LikeMe cast wordt voor het tweede seizoen aangevuld met bekende namen als Karen Damen, Slongs Dievangons, Amaryllis Uitterlinden, Anne Reymen en Greet Rouffaer. De jonge talenten Danny Dorland en Sali Haidara zijn ook toegevoegd. De opnames van het tweede seizoen zijn nu in Antwerpen van start gegaan.

#LikeMe cast seizoen 2

Ook het tweede seizoen van de muzikale Ketnet-reeks staat weer garant voor Nederlandstalige klassiekers die zowel jong als oud kunnen bekoren. Daarnaast zijn deze nummers ingebed in een sterk verhaal vol emotie, humor en spanning. Danny Dorland kruipt hierbij in de huid van Scott en Sali Haidara speelt de rol van Maria. Welke rol Karen Damen Slongs Dievangons, Amaryllis Uitterlinden, Anne Reymen en Greet Rouffaer gaan spelen, is in het persbericht niet bekendgemaakt. Als ik meer weet, zal ik het natuurlijk delen.

Cast #LikeMe aangevuld met bekende namen

#LikeMe verhaal seizoen 2

De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen?

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en zal te zien zijn in 2020 op Ketnet. Klik hier om alles te lezen over deze serie.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 juli 2019 /