Special Forces VIPS België op tv in 2024 met deze deelnemers

Special Forces VIPS keert ook in België terug op de buis in 2024. In totaal gaan er elf bekende Vlamingen het avontuur aan… En daar zit zelfs een Nederlander bij. Wie de deelnemers zijn van seizoen 2 van Special Forces VIPS België? We weten nu dat Nora Gharib, Lynn Van den Broeck, Gers Pardoel, Jan Bakelants, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt van de partij zijn.

Wanneer Special Forces VIPS België op tv?

De eerste vraag die je jezelf waarschijnlijk nu stelt, is: wanneer komt Special Forces VIPS België dan weer op tv bij VTM en VTM GO. het enige dat we nu weten is dat het programma ‘binnenkort’ van start gaat. En dat de eerste zes deelnemers dus al bekend zijn gemaakt. Als we meer weten, dan delen we dat via InstagramWhatsAppFacebook-groepnieuwsbrief en TikTok.

Seizoen 2 Special Forces VIPS België

“Wie dacht dat het eerste seizoen van Special Forces heftig was: think again”, schrijft VTM in hun persbericht. Nou, zo heftig was dat seizoen niet hoor… Zeker niet als je de Nederlandse edities gewend bent van Special Forces, maar denk ook aan Kamp van Koningsbrugge. Maar seizoen 2 van Special Forces VIPS België belooft dus ook meer ‘bloed, zweet en tranen’ te worden.

Zuid-Afrika

De deelnemers aan Special Forces VIPS België seizoen 2 reizen naar Zuid-Afrika. Daar pushen ze zichzelf tot het uiterste tijdens de zware trainingen. Ze zitten in de onherbergzame bush van Zuid-Afrika, te midden van schorpioenen, slangen en spinnen. Welke rekruut is uit het juiste hout gesneden? Wie staat er zowel fysiek als mentaal? Wie kruipt huiswaarts en wie haalt het einde van de opleiding? Eén ding is nu al zeker: in Special Forces: Wie Durft Wint zie je de BV’s zoals je ze nog nooit zag. 

Deelnemers Special Forces VIPS België 2024

We kennen inmiddels zes van de elf bekende Vlamingen die deelnemen aan Special Forces VIPS in 2024. Dat zijn intensivist Geert Meyfroidt, presentatrice en actrice Nora Gharib en ex-Rode Duivel Olivier Deschacht. Maar ook ex-wielrenner en analist Jan Bakelants, muzikant en rapper Gers Pardoel en de veelzijdige actrice Lynn Van den Broeck doen mee.

Deelnemers ken je van…

Jan Bakelants over Special Forces

Jan Bakelants: “Ik denk niet dat ik mezelf nog iets te bewijzen heb, maar ik ben wel iemand die elk jaar, keer op keer, op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging omdat ik geloof dat dit je scherp houdt en je een motivatie geeft om elke dag bezig te zijn met jezelf, je lichaam en je mindset.”

Gers Pardoel in Vlaamse Special Forces

De Nederland Gers Pardoel zou je misschien eerder in de Nederlandse editie verwachten, ook hij doet mee aan Special Forces VIPS in België. “Je wordt in situaties gebracht die je zwakker zullen maken. En dat is natuurlijk het hele doel ervan. Om te zien hoe je dan presteert. Ik denk dat we het oncomfortabele moeten opzoeken in het leven om een comfortabel leven te hebben. En ik denk dat we diep vanbinnen allemaal een comfortabeler leven willen hebben.”

Lynn Van Den Broeck: ‘geen opgever’

Lynn Van Den Broeck: “Ik ben iemand die moeite heeft met falen. Ik zal niet snel zeggen: ‘nu laat ik het erbij’. Zeker niet als ik het gevoel heb dat ik nog niet alles uit de kan heb gehaald. Ik zal echt proberen om, als ik de bodem voel, te kijken of ik daar nog ietsje onder kan. Ik ga niet meteen stoppen als ik de bodem zie, ik moet hem toch eerst echt hard voelen. Ik ben geen opgever.”

Test

Niemand van de kandidaten weet wat hen te wachten staat. Ze weten alleen dat ze zichzelf gaan tegenkomen en dat de instructeurs 100% overgave eisen. Ze worden getest op hun uithoudingsvermogen, durf, emotionele veerkracht, flexibiliteit, teamwork, denkvermogen en pure kracht. Wie houdt stand, zelfs wanneer elke vezel in het lichaam schreeuwt om te stoppen? 

Special Forces kijken

Het eerste seizoen van Special Forces: Wie Durft Wint is in België nog steeds te kijken op VTM GO. In Nederland staat de reeks op Videoland. Heb je geen Videoland, lees dan dit artikel en ontdek hoe je VTM GO ook in Nederland kunt kijken: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland. Dit programma is een aanrader voor de liefhebbers van Kamp Waes. Hoe hilarisch zou het trouwens zijn als Tom Waes één van de deelnemers zou zijn aan Special Forces… Maar dat is maar wat dromen. Ik hou jullie op de hoogte als ik meer weet over de overige vijf deelnemers aan Special Forces Wie Durft Wint 2024 in België.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 maart 2024 /