De Thuisploeg: Lynn Van den Broeck en Raf Jansen | seizoensfinale Thuis

Lynn Van den Broeck en Raf Jansen presenteren in aanloop naar de seizoensfinale van Thuis het programma De Thuisploeg. Samen met hun gasten delen de acteurs die Viv en Dieter spelen allerlei theoriën en dromen over (mogelijke) cliffhangers. Te zien van vrijdag 4 juni tot en met de dag van de seizoensfinale op vrijdag 11 juni om 20.40 uur. Daarnaast terug te kijken via VRT NU en de Telenet TV-theek.

De Thuisploeg

In De Thuisploeg komen, net als bij zovele kijkers thuis, meteen na de afleveringen van Thuis de tongen los.  Wie deed wat waarom en vooral: wat gaat er morgen gebeuren? De spanning stijgt zo vlak voor de seizoensfinale. Daar spreken Thuis-acteurs Lynn Van den Broeck (Viv) en Raf Jansen (Tieter) iedere keer over met een bekende Thuis-kijker en een collega-acteur.

Bar Madam

Lynn Van den Broeck en Raf Jansen installeren zich elke avond in Bar Madam voor De Thuisploeg. Hier ontvangen ze een bekende fan en een collega-acteur. Samen bespreken ze de net afgelopen aflevering en zoeken ze naar antwoorden voor de toekomst. Marie Verhulst, Sander Gillis, Jolien Roets en Hakim Chatar, Riadh Bahri, Celine Van Ouytsel, en Lore Schueremans (uit Down the road) komen vertellen over hun favoriete tv-programma.

Bekende Thuis fans en acteurs

  • 04/06: Sander Gillis en Marleen Merckx (die recent nog met haar dochter in 22/3 te zien was)
  • 07/06: Riadh Bahri en Christophe Haddad
  • 08/06: Celine Van Ouytsel en Geert Hunaerts
  • 09/06: Marie Verhulst en Katrien De Ruysscher
  • 10/06: Lore Schueremans en Tina Maerevoet
  • 11/06: Jolien Roets en Hakim Chatar en Bart Van Avermaet

Lynn Van den Broeck

Lynn Van den Broeck vertelt: “Het wordt een programma in een leuke, ontspannende sfeer. Net als onze kijkers thuis gaan we met een bekende fan de aflevering vanuit de zetel bekijken en laten we hen volledig gaan met de zotste theorieën hoe het misschien wel kan aflopen.” De actrice die sinds mei 2019 in Thuis te zien is als Viv, staat daarnaast zelf nog voor een andere uitdaging. Samen met haar vriend en Thuis-collega Mathias Vergels gaan samen namelijk een Bed & Breakfast openen.

Raf Jansen

“Ik heb zin om die bekende fans aan de tand te voelen over onze seizoensfinale. Benieuwd hoe zij toeleven naar de laatste aflevering en wat hun pronostieken zijn over de verhaallijnen”, aldus Raf Jansen. Hij speelt al sinds 2014 de rol van Dieter Van Aert. Wist je trouwens dat hij in de derde FC De Kampioenen-film ook te zien was als politieman Dieter Van Aert?

Riad Bahri

De Belgische journalist Riad Bahri is één van die bekende Thuis-fans. Hij vertelt: “Ik heb echt veel zin om een pint te gaan drinken in Bar Madam. Al sinds aflevering 1 ben ik een vaste kijker. Elke moord, trouwpartij, begrafenis of geboorte heb ik gezien. En als ik eens een paar weken niet kan kijken, dan binge ik zoals een echte fan in het weekend op VRT NU uren thuis!”

Celine Van Ouytsel

Miss België 2020 Celine Van Ouytsel is ook en echte fan. Ze vertelt: “Nergens beter dan Thuis. Dus toen ik de vraag van Raf en Lynn kreeg om langs te komen in De Thuisploeg, moest ik geen twee keer nadenken!” Je zag haar recent op tv in Missie Callcenter met bekende Vlaamse missen en in de jury van Sven de Leijer terug met Vrede op aarde.

Seizoensfinale Thuis 2021

Inmiddels is de aanloop naar de seizoensfinale van Thuis 2021 in volle gang. We zijn gestart met een knal en een slag in het water. Jacques hield Rosa en Waldek onder shot. Betekent dit het einde van Jacques?  Of is hij de politie opnieuw te snel af? Wie zijn de slachtoffers die hij nu al meer dan een jaar achterlaat? Naast spanning is er ook hele veel liefde de komende weken in Thuis. Liefde van Christine en Adil voor hun kinderen Jaan en Finn, liefde tussen Joren en Stan – of was het nu toch enkel vriendschap? En: er is ook oude liefde die niet roest, en liefde die gebroken wordt door het verleden… Een cocktail aan tegenstrijdige en hevige emoties, dat zijn de finaleweken van Thuis.

Ben jij een trouwe Thuis-fan? Dan ken je natuurlijk ook de boeken-reeks. Heb jij alle Thuis-boeken gelezen?

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 juni 2021 /