Special Forces VIPS seizoen 4 (2024) met deze deelnemers

Special Forces VIPS seizoen 4 is vanaf zondag 28 januari 2024 wekelijks te streamen bij Videoland. De reeks trapt af met twee afleveringen. Als preview is de eerste aflevering van Special Forces VIPS seizoen 4 ook op tv geweest (zondagavond 28 januari 2024 bij RTL4). Twaalf bekende Nederlanders gaan het avontuur aan op een unieke locatie: het bloedhete Marokko.

Wist je dat ook Kamp Waes seizoen 2 en Kamp van Koningsbrugge seizoen 4 nu te volgen zijn?

Special Forces VIPS seizoen 4

Special Forces VIPS is terug met een gloednieuwe mix van maar liefst twaalf bekende Nederlanders. De groep wordt op een verrassende, unieke locatie gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen onder leiding van een team van oud Special Forces Operators mee aan de zwaarste training van Nederland en ondergaan hun grootste angsten in het bloedhete Marokko

Special Forces VIPS 2024

Dat Special Forces VIPS in 2024 in Marokko zit, is extra leuk voor de kijkers die ook het eerste seizoen van Special Forces Wie Durft Wint in België heeft gekeken (op VTM of via Videoland). De reeks speelde zich namelijk ook af in Marokko. Nu vond ik de reeks maar mild als je het vergelijkt met wat de staff in Nederland van de deelnemers aan Special Forces VIPS vraagt. Dus ik ben heel benieuwd naar wat voor verschillen me nu nog meer duidelijk worden.

Deelnemers Special Forces VIPS 2024

De twaalf deelnemers aan Special Forces VIPS 2024 zijn Boer Ayoub, Bizzey, Demi de Boer, Demy de Zeeuw, Edith Bosch, Harrie Snijders, Kim Feenstra, London Loy, Maria Taylor, Merlijn Kamerling, Olcay Gulsen en Thijs Boermans. Stuk voor stuk bekende namen. Wat dan weer anders is dan het derde seizoen, waarin bekende Nederlanders (en Vlaming Fabrizio) het avontuur aangingen met onbekende Nederlanders. Lees daar hier meer over: Special Forces VIPS deelnemers 2023; bekend als onbekend.

Hier ken je deelnemers van:

Nieuwsgierig naar waar je alle deelnemers van kent? We zetten ze op een rijtje. Meteen een opmerkelijk weetje. Wist je dat Special Forces VIPS seizoen 4 deelnemers Kim Feenstra en Maria Tailor schoonzussen zijn? Stanley, de broer van Maria, is de man van Kim. London Loy en Thijs Boermans zaten dan weer samen op Expeditie Robinson 2022.

 • Ayoub Louihrani kennen we als Boer Ayoub; hij had zelfs zijn eigen tv-programma. Klik op zijn naam en ontdek er meer over.
 • Bizzey ken je uit het programma Celebrity Apprentice en Tulpen uit Antwerpen.
 • Demi de Boer is de dochter van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Ze heeft twee kinderen samen met Ronnie Flex. De twee werden gevolgd voor de realityserie De Familie Flex.
 • Demy de Zeeuw is een voormalig Nederlandse voetballer, onder andere van Ajax. Inmiddels is hij ondernemer. Er is zelfs een boekje over * hem verschenen.
 • Edith Bosch is een voormalig judoka. Ze werd wereldkampioenen, Europees kampioene en meervoudig Nederlands kampioene. Vier keer stond ze op de Olympische Spelen en ze won drie keer een medaille. Ze geeft nu inspirerende talks. Haar verhaal lees je in haar biografie Expeditie Edith *. We zagen haar op tv onder andere in Expeditie Robinson en Meer dan Goud.
 • Harrie ‘de dekhengst’ Snijders ken je van Ex On The Beach S5 & All Stars, zijn eigen series Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw en Van het Kamp naar de Ring. Recent was hij te zien als deelnemer in Good Luck Guys.
 • Kim Feenstra * is bekend geworden door haar deelname aan Holland’s Next Top Model in 2006. Ze ging als model aan het werk, kwam in verschillende programma’s voorbij, acteerde onder andere in Verliefd op Ibiza, kreeg haar eigen docusoap en schreef een boek *. Inmiddels is ze ook moeder. 
 • London Loy * zag je in de jury van De Kookklunzen.
 • Maria Tailor ken je van The Real Housewives of Amsterdam.
 • Merlijn Kamerling is de zoon van Isa Hoes en wijlen Antonie Kamerling. Hij heeft een documentaire gemaakt over zijn vader: Antonie & Merlijn: 10 jaar later. Daarnaast heeft Merlijn Kamerling ook een boek geschreven: Nu ik je zie *. Ook dat is een weergave van deze gesprekken. Samen met zijn moeder Isa Hoes schreef Merlijn Kamerling het boek Je bent niet alleen * – Hoe ga je om met het verlies van een dierbare?
 • Olcay Gulsen is voornamelijk bekend geworden door haar modemerk SuperTrash* en sinds 2014 ook als succesvol tv-presentatrice. Met haar optimisme en charme weet zij iedereen voor zich te winnen en lijkt geen berg te hoog. Recent zag je haar op tv bijvoorbeeld in Heb ik wat van je aan, Gestalkt en BN’ers in het ziekenhuis. Met haar ex Ruud de Wild had ze een reality reeks. Ruud & Olcay.
 • Thijs Boermans ( mag nog een jonge acteur zijn; hij heeft al heel wat rollen op zijn naam staan. Zo zag je hem in series als Tessa, Centraal Medisch Centrum, Trollie, Spangas, Oogappels en Keizersvrouwen.

Staff Special Forces VIPS

De staff van Special Forces VIPS wordt gevormd door Erik Wegewijs (die je ook zag in , Bas Kremer en Mitchell Ossenbaar. Nieuw dit jaar is Nikki Koppedraaijer, die Sander Aarts op volgt. Stuk voor stuk hebben de instructeurs van Special Forces VIPS ontzettend veel ervaring. Tientallen jaren hebben de instructeurs gediend bij de special forces, ze gingen op missie en hebben anderen opgeleid.

Sander Aarts ontbreekt in seizoen 4

Opvallende afwezige in het vierde seizoen van Special Forces VIPS is Sander Aarts *. Toch wil ik hem niet onbenoemd laten, want hij schreef echt interessante boeken: Missie Mindset en Niet te breken. Hieronder kun je direct doorklikken om ze te bestellen in de shop van jouw voorkeur (en support VlaamsKijken). 

Foto: RTL @Shotbysud

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 januari 2024 /