Niek Roozen maakt Extreme Karaoke: blijven deelnemers zingen?

Niek Roozen presenteert Extreme Karaoke; vanaf vanavond – zaterdag 2 september 2023 – om 18.05 uur bij AVROTROS op NPO Zapp. Kinderen tussen de tien en dertien jaar gaan de strijd aan door te zingen onder extreme omstandigheden.

Extreme Karaoke

Niek doet er alles aan om hen tijdens hun opmerkelijke optredens af te leiden. Lukt het om goed te blijven zingen terwijl je wordt afgevuurd in een attractie, door de lucht vliegt in een stuntvliegtuig, loopings maakt in een achtbaan of met 80 km per uur op een speedboot zit? Niek verwelkomt op een steeds wisselende locatie de kandidaten en een gastjurylid die de kandidaten beoordeelt. Wie het beste blijft doorzingen, wint!

Niek Roozen

Niek Roozen leerde het grote publiek in 2014 kennen in de serie Brugklas. Je zag hem in De Faker, maar je kent hem ook van de film Vals en nog meer series en films*, zoals Misfit. Recent was hij te zien in Expeditie Robinson 2022. En wie goed heeft opgelet, zag hem als fan in Foodies.

Extreme Karaoke kijken

Extreme Karaoke is vanaf zaterdag 2 september 2023 wekelijks om 18.05 uur te kijken bij AVROTROS op NPO Zapp. Je kunt dit programma ook terugkijken via NPO Plus en NPO MAX. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Karaoke formats…

Zangeres Sjoukje Smit van het duo Mouth en McNeal* introduceerde het fenomeen in 1992 via haar programma Karaoke TV. Sjoukje Smit nodigt op verschillende locaties nietsvermoedende (bekende) mensen uit om met haar een Nederlands of Engels liedje te zingen. Eerder zagen we voor de kids ook Karaoke Kids en wie kent de fragmenten van Carpool Karaoke niet?

Foto: Elvin Boer

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

2 september 2023 /