Deelnemers Het Perfecte Plaatje seizoen 7 (2022)

Zit jij ook weer iedere woensdag klaar voor een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje? Sinds woensdag 12 oktober kun je om 20.30 uur kijken naar het zevende seizoen van deze show. Maar wie zijn de deelnemers aan Het Perfecte Plaatje seizoen 7 (2022) eigenlijk? We zetten alles voor je op een rijtje.

Het Perfecte Plaatje seizoen 7 (2022)

Na Het Perfecte Plaatje in Argentinië is het in het najaar van 2022 tijd voor Het Perfecte Plaatje seizoen 7. De deelnemers worden ook deze keer weer flink op de proef gesteld met uitdagende shoots waarbij ze niet alleen elkaar, maar ook zichzelf steeds beter leren kennen. In de afleveringen gaan ze onder andere honderd jaar terug in de tijd voor een uniek roaring twenties zelfportret, maken ze een fashionfoto met hoogbejaarde modellen en duiken ze het zwembad in met de Nederlandse waterpolomannen. Ook leggen de fotografen in spé iconische wereldsterren vast én staan ze front row bij Kensington.  

Deelnemers Het Perfecte Plaatje 2022

De deelnemers aan Het Perfecte Plaatje 2022 (seizoen 7) zijn weer echte BN’ers. Bij dit programma van RTL4 en Videoland gaan ze namelijk niet voor minder. Ze willen échte namen, die mensen kennen. Dit zijn de deelnemers van Het Perfecte Plaatje deze keer: Trijntje Oosterhuis, Najib Amhali, Tina de Bruin, Filemon Wesselink, Inge Ipenburg, Geraldine Kemper, Maik de Boer, Linda Hakeboom, Edwin Jonker en Bente Fokkens.

Het perfecte plaatje deelnemers (seizoen 7, 2022)

Wil je weten waar je de deelnemers aan Het Perfecte Plaatje seizoen 7 (2022) van kent. We zetten het op een rijtje.

  • Trijntje Oosterhuis is zangeres; je zag haar bijvoorbeeld op tv met het beste van Burt Bacharach.
  • Najib Amhali is een veelzijdig tv-gezicht; je kunt hem kennen als cabaretier, acteur en deelnemer aan diverse programma’s. Zo zag je vorige jaarwisseling zijn oudejaarsconference op tv. Maar hij speelde bijvoorbeeld ook mee in de film Meskina. De Vlaamse lezers kunnen hem bijvoorbeeld ook kennen van The Battle.
  • Tina de Bruin is actrice. Je kent haar bijvoorbeeld uit Vlogmania, de nieuwe Costa en Videoland-serie Moedermaffia. Verder zie je haar naast Katelijne Damen in Piece of My Heart. En je zag haar recent op tv bijvoorbeeld in Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden.
  • Filemon Wesselink ken je als presentator, bijvoorbeeld van het indrukwekkende Ik heb iemand gedood. Jarenlang heeft Filemon Wesselink programma’s voor BNNVARA gemaakt; nu wordt hij één van de gezichten van PowNed. naar verwachting komt zijn eerste programma daar begin 2023 op tv.
  • Inge Ipenburg kennen we natuurlijk allemaal als de actrice die Martine Hafkamp in Goede tijden, slechte tijden speelde. Je zag haar verder in de Nederlandse Celblok H. Maar wist je ook dat Inge Ipenburg schrijfster is?
  • Geraldine Kemper is op dit moment ook op tv te zien in het nieuwe seizoen van Five Days Inside. Je kent haar verder bijvoorbeeld als presentatrice van het nieuwe Big Brother en het indrukwekkende Geraldine en de Vrouwen.
  • Maik de Boer is stylist. Hij kleedt verschillende tv-sterren, maar is ook al jaren betrokken bij diverse tv-programma’s en verschijnt ook zelf regelmatig als lifestyle-deskundige in talkshows. Recent maakte hij zijn opwachting al in Celebrity Apprentice.
  • Linda Hakeboom is documentairemaker en presentatrice. Ze is de laatste tijd veel in het nieuws, omdat ze in 2020 gediagnosticeerd werd met borstkanker. Ze is heel open over de periode toen, maar ook nu over de periode na de kanker.
  • Edwin Jonker begon zijn carrière in musicals, maar we kennen hem inmiddels natuurlijk ook als acteur in bijvoorbeeld F*ck de Liefde. Recent zagen we hem nog als zanger in Amazing Grace. En hij is wekelijks te zien in de nieuwe serie Five Live.
  • Bente Fokkens is actrice; je kunt haar kennen uit de Misfit-serie en films. Maar de jonge actrice heeft nog veel meer rollen op haar naam staan.

Presentatie en jury

De deelnemers aan Het Perfecte Plaatje 2022 gaan de fotografiestrijd met elkaar aan onder de bezielende leiding van Tijl Beckand. De foto’s worden zoals altijd beoordeeld door sterrenfotograaf William Rutten en documentaire fotograaf Cynthia Boll. Elke opdracht worden ze bijgestaan door andere professionals uit het vak.

Het Perfecte Plaatje kijken

Het Perfecte Plaatje wordt geproduceerd door ITV en is sinds woensdag 12 oktober 20.30 uur wekelijks te zien bij RTL 4. Wie Videoland heeft kan iedere donderdag de nieuwste aflevering hier terug kijken.

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 oktober 2022 /