De Faker op vakantie | wel gezinslid is vervangen door een acteur?

Welk gezinslid is vervangen door een acteur – dat is de vraag in het tv-programma De Faker. In dit nieuwe seizoen dat vanaf maandag 6 september om 18.15 uur op NPO Zapp te zien is, nemen het mannen- en vrouwenteam het tegen elkaar op op vakantie.

De Faker op vakantie

Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur. De teamleden dompelen zich onder in de vakantie routine van het gezin. Van boogschieten, badmintonnen, midgetgolf of ballen op het strand: alles wordt gedaan om de Faker te onthullen.

Teams De Faker

Nieuwsgierig naar wie de teamleaden van De Faker op vakantie zijn? Dat zijn Stephanie van Eer, Marije Zuurveld, Moïse Trustfull, Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn. We zetten op een rijtje waar je ze van kunt kennen.

  • Stephanie van Eer is actrice en presentatrice; je kunt haar kennen uit GTST, Keizersvrouwen en De slet van 6vwo. Ze zal te zien zijn in de nieuwe Costa!, waarin Ella June Henrard ook een hoofdrol heeft.
  • Marije Zuurveld is vooral bekend van YouTube; ze won drie keer op een jaar een VEED Award. Daarnaast brengt ze kledingcollecties uit in samenwerking met het kledingmerk Na-kd.
  • Moïse Trustfull was als actrice te zien in GTST en Flikken Rotterdam. Daarnaast is de dochter van oud-voetballer Orlando Trustfull en presentatrice Quinty Trustfull ook actief als presentatrice. Ze heeft haar eigen kleding- en sieradenmerk By Moise.
  • Juvat Westendorp is acteur en kennen we bijvoorbeeld uit de Onze jongens-films.Wist je dat hij ook te zien was in Nachtwacht: De Poort der Zielen? Momenteel is hij te zien in Niks vreemd aan en hij werkt aan de film Silverstar. Ook in F*ck de Liefde 2 speelt hij mee. Daarnaast behoort hij tot de nieuwe lichting van Het perfecte plaatje.
  • Niek Roozen is bekend geworden door zijn rol van Max in de serie Brugklas. Daarna was hij in verschillende Nederlandse films en series te zien. Zijn laatste rol is die van Duco de Wit in De slet van 6VWO.
  • Steven Kazàn is de zoon van Hans Kazan; hij is zelf ook goochelaar en komiek. Hij was ook te zien in programma’s als De Verraders en De Alleskunner VIPS.

Foto: AVROTROS – Olivier Thijssen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 september 2021 /