Perfecte Plaatje in Argentinië met deze acht BN’ers

Na zes seizoenen Het Perfecte Plaatje gaat het tv-programma voor een speciale editie de grenzen over. Voor dit extra seizoen pakken acht BN’ers hun koffers en reizen ze af naar Argentinië. In dit prachtige land voeren zij verschillende opdrachten uit in de strijd om de beste foto. Ontdek hier alvast wie de bekende deelnemers zijn aan Het Perfecte Plaatje Argentinië.

Deelnemers Perfecte Plaatje Argentinië

Nieuwsgierig naar welke bekende deelnemers er meedoen aan het Perfecte Plaatje Argentinië. Dat zijn Daphne Bunskoek, Jochem van Gelder, Renée Soutendijk, Tim den Besten, Babette van Veen, Maurice Lede, Thomas Berge en Roxanne Kwant. In drie weken tijd moeten ze het beste van zichzelf laten zien. Dat is dus heel wat sneller dan normaal in Het Perfecte Plaatje; waarbij ze negen maanden hebben. Jurylid William Rutten krijgt deze keer de hulp van een jurylid uit Argentinië: de Argentijnse fotograaf Gaby Herbstein.

Deze BN’ers doen mee

Zeggen de namen van de BN’ers die meedoen aan Het Perfecte Plaatje Argentinië je eigenlijk niets? Geen probleem: we zetten ze allemaal even op een rijtje, zodat je weer weet waar de deelnemers van kent.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië kijken

Het Perfecte Plaatje is vanaf vanavond – woensdag 1 juni – wekelijks om 20.30 te kijken op RTL4. Daarnaast staan de afleveringen ook op Videoland, waar je iedere woensdag zelfs een aflevering vooruit kunt kijken. Dat betekent dus dat de Videoland-kijkers meteen kunnen genieten van twee afleveringen van Het Perfecte Plaatje in Argentinië.

Buenos Aires

De fotografen komen aan in de bruisende hoofdstad Buenos Aires en worden bij hun eerste shoot gelijk de straat opgestuurd. Tijd voor een kleine siësta is er niet, want daarna duiken ze gelijk de studio in voor een shiny juwelenshoot. Wie schiet de beste foto’s en mag blijven? En voor wie ligt er – aan het eind van aflevering 1 – een ticket Amsterdam klaar?

Voetbal in Argentinië

De fotografen gaan in de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië op zoek naar de echte Argentijnse voetbalpassie. Verder wordt het wel heel warm in Buenos Aires, want er staat een gemaskerde naaktshoot op het programma. Hoe brengen de deelnemers het er in de tweede aflevering van af? De tv-kijkers zien het volgende week 8 juni; Videoland-kijkers kunnen er nu alvast van genieten.

Argentijns paleis

De fotografen duiken in de derde aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië voor een macroshoot wel heel dicht op hun onderwerp. Daarnaast reizen ze voor een staatsieportret af naar een Argentijns paleis. In aflevering 4 is het erop of eronder voor de fotografen. Dus dat betekent dat niets te gek is in een absurdistische shoot. Verder trekken de fotografen alles uit de kast met een selfie als internationale ster in een hotel.

Tango

De fotografen krijgen eindelijk hun tangoshoot. Verder reizen ze af naar de pampas, de grasvlaktes van Argentinië. Daar doen ze diep in de nacht een lightpainting-shoot, waarbij de spanning hoog op loopt.

Winnaar Het Perfecte Plaatje Argentinië

In aflevering zes ontdekken we wie de winnaar wordt van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. De drie finalisten verblijven op een prachtige Argentijnse boerderij waar ze twee finaleshoots voorgeschoteld krijgen. Met een fashionshoot en een documentaireshoot waarbij ze de originele gauchocultuur vastleggen, moeten ze de jury zien te overtuigen. Wie is de beste fotograaf en gaat met de winst naar huis?

Foto: RTL / Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 juni 2022 /