Nieuwe seizoen Het Perfecte Plaatje met deze deelnemers

Het zesde seizoen van Het Perfecte Plaatje gaat vanavond – woensdag 13 oktober – om 20.30 uur bij RTL 4. Ontdek in dit artikel welke tien bekende Nederlanders de kijker deze keer proberen te verrassen met de meest spectaculaire foto’s.

Het Perfecte Plaatje

Onder leiding van Tijl Beckand voeren de aspirant fotografen de meest uiteenlopende opdrachten uit waarbij zij de gelegenheid krijgen om zichzelf en elkaar te overtreffen met de meest prachtige foto’s. Ook dit seizoen worden de foto’s beoordeeld door celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll. Zij worden elke week bijgestaan door wisselende gastjuryleden met een specifieke expertise die de deelnemers zullen helpen met nuttige tips en tricks.

Deelnemers Het Perfecte plaatje

Deelnemers aan dit nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje zijn Bridget Maasland, John Heitinga, Patrick Martens, Ruth Jacott, Abbey Hoes, Frits Sissing, Juvat Westendorp, Jaap Reesema, Rapper Donnie en Georgina Verbaan. Ik ken ze eigenlijk allemaal. Jij? Voor de zekerheid zet ik ze op een rijtje, zodat je weer helemaal bij bent.

 • Presentatrice Bridget Maasland, die je natuurlijk kent van Hotter Than My Daughter.
 • Voetbalicoon en -trainer John Heitinga. Hij heeft onder andere bij Ajax, Everton en Atlético Madrid gespeeld. Nu is hij trainer bij Jong Ajax. Je zag ‘m ook in Villa Oranje.
 • Presentator en acteur Patrick Martens, die je kent van Zoop, GTST en nu als invalpresentator bij Koffietijd.
 • Zangeres Ruth Jacott
 • Actrice Abbey Hoes, die te zien zal zijn in de nieuwe serie Dirty Lines, maar je kent haar ook van Vals.
 • Presentator Frits Sissing, die je recent bijvoorbeeld zag tijdens Op zoek naar Maria.
 • Danser en acteur Juvat Westendorp, die je kent van De Faker en Onze Jongens. Momenteel is hij te zien in Niks vreemd aan en hij werkt aan de film Silverstar. Ook in F*ck de Liefde 2 speelt hij mee.
 • Zanger & podcast-ster Jaap Reesema was in Vlaanderen net op tv te zien met de Regi Academy.
 • Fenomeen Rapper Donnie, zag je recent bijvoorbeeld in Celebrity Matchmakers, Diep en Tour de Frans.
 • Actrice en presentatrice Georgina Verbaan, zag je recent op tv in de film De Surprise. Maar je kent haar ook van Klem. En ook in het tweede seizoen Nieuw Zeer kwam ze een aantal keer voorbij. Ze werd bekend met haar rol van Hedwig Harmsen in Goede tijden, slechte tijden. Daarna volgden vele rollen voor Georgina Verbaan.

Winnaars

Ben jij nieuwsgierig naar wie de eerdere seizoenen van Het Perfecte Plaatje hebben gewonnen? Dat waren:

 1. Humberto Tan
 2. Estelle Cruijff
 3. Patty Brard
 4. Jamie Westland (van Di-Rect)
 5. Bibi Breijman

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 oktober 2021 /