Singel 39 op tv kijken met Lies Visschedijk

Singel 39 met Lies Visscheijk en Waldemar Torenstra kun je maandag 25 juli op tv kijken. De film wordt om 20.20 uur uitgezonden op NPO 3. Ontdek hier meer over cast en het verhaal van deze Nederlandse film.

Verhaal Singel 39

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap.

Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Cast Singel 39

De cast van Singel 39 wordt gevormd door Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra, Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Steyn de Leeuwe, Fabrice Deville en Gerard Cox.

  • Lies Visschedijk speelt dus de single hartchirurge Monique. Je zag recent in de indrukwekkende serie Het A-Woord, in De Veroordeling en de serie Jos. Daarnaast ken je haar van Soof. De nieuwste film komt er bijna aan. Verder zijn wij bij VlaamsKijken vooral erg nieuwsgierig naar de Nederlands-Vlaamse film De Club, waarin Lies Visschedijk ook één van de hoofdrollen speelt.
  • Eva van de Wijdeven speelt haar 10-jaar jongere zusje Sam. Je zag haar bijvoorbeeld in Expeditie Robinson 2021, Ninja Nanny en Huisvrouwen bestaan niet 2.
  • Steyn de Leeuwe speelt Diederik; de – ietwat botte – broer van Monique en Sam. Je zag hem bijvoorbeeld in Dokter Tinus als Hero Marsman en in Suspicious Minds als Niek.
  • Gerard Cox is de pater familias; hij speelt de vader van Monique en Sam
  • Fabrice Deville is geboren in Marokko, maar groeide op in Frankrijk, hij speelt womanizer Jean Jacques die een affaire met Monique heeft.
  • Waldemar Torenstra speelt buurman Max; hij valt op mannen, maar heeft wel een kinderwens en kan het goed met Mo vinden. Je zag Waldemar Torenstra recent in Meisje van Plezier seizoen 3, Adem in Adem uit en wist je dat hij een programma maakte over zijn motorreis door Afrika?
  • Loes Haverkort speelt Marleen; die de ideale match als co-ouder voor Max lijkt te zijn. Zij was recent te zien in Redbad, DNA en Goud.

Makers

Eddy Terstall heeft het scenario geschreven van deze komedie. Recent was hij nog betrokken bij (R)Evolutie. Dit deed Eddy Terstall naar het verhaal van Marnie Blok. Frank Krom – die je kent van de nieuwe Schaep-series – nam de regie voor zijn rekening. Rachel van Bommel van Millstreet Films is de producent.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 28 december 2020 en heeft op 25 juli 2022 een update gekregen.

Foto: Pief Weyman

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 juli 2022 /