Misfit: cast én meer over de eerste film, die op tv te kijken is

Ken jij de Misfit films en serie al? De eerste Misfit film wordt vandaag – woensdag 8 februari – om 15.35 uur uitgezonden tijdens de Zappbios bij NPO Zapp (op het kanaal van NPO3). Hopelijk volgt later ook Misfit 2 op tv, want daarin zien we Tinne Oltmans en Tatyana Beloy. Ontdek hier meer over Misfit, cast en meer…

Misfit

Julia (Djamila) is een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop, als ze in Nederland door de VIP-squad, de drie populairste meisjes van de school, als ‘Misfit’, een buitenbeentje, wordt bestempeld. Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren, pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?

Misfit cast

De Misfit cast wordt in de eerste film gevormd door Djamila Verhoef, Niek Roozen, Luca Gilliot, Gio Latooy, Donny Roelvink, Jill Schirnhofer, Fenna Ramos, Jolijn Henneman, Bente Fokkens en Défano Holwijn. Stuk voor stuk influencers, die we al vaker op tv of in films zagen. We zetten het hieronder op een rijtje.

  • Djamila Verhoef leerden we kennen dankzij haar YouTube kanaal MeisjeDjamila. Je zag haar verder in Elvy’s Wereld So Ibiza! en De grote slijmfilm. Ze was eerder genomineerd voor een Gouden K. Maar je zag haar bijvoorbeeld ook in Zapp Detective: de nachtwachtbende.
  • Niek Roozen leerde het grote publiek in 2014 kennen in de serie Brugklas. Je zag hem in De Faker, maar je kent hem ook van de film Vals en nog meer series en films, zoals Misfit. Recent was hij te zien in Expeditie Robinson 2022.
  • Luca Gilliot leerde het publiek in 2016 kennen toen hij meedeed aan The Next Boy / Girl Band op SBS6. Hij is één van de leden van 4U.
  • Gio Latooy had zelfs zijn eigen film: Project Gio.
  • Donny Roelvink zagen we recent in Special Forces VIPS seizoen 2. Hij is de zoon van Dries Roelvink. We zagen hem eerder in programma’s als Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson.
  • Jill Schirnhofer ken je van Jillsworld. Ze is illustrator, schrijfster van Elvy’s eigen wereld, actrice en programmamaakster. Je kunt haar bijvoorbeeld kennen van het programma Super Surprise, dat ze met Niek Roozen maakte. Er zijn daarnaast tal van boeken en (knutsel)producten van haar verkrijgbaar.
  •  Fenna Ramos is presentatrice (het gezicht van Z@ppelin) en actrice. Ze deed bijvoorbeeld mee aan Ron & Riet vertrekken niet en recent zag je haar in Kerst met de zandtovenaar en LEGO MASTERS Kerstspecial 2022.
  • Jolijn Henneman leerde het grote publiek kennen in de Studio 100-serie Prinsessia; zij is Prinses Linde. Daarna zagen we haar in Nieuwe Tijden en recent nog in de serie Moedermaffia.
  • Bente Fokkens is zangeres en actrice. Ze speelde mee in Locked Out, De 12 van Schouwendam en Soof: een nieuw begin. Recent zag je haar – net als Fenna Ramos – in Kerst met de zandtovenaar 2022.
  • Defano Holwijn is rapper, acteur en YouTuber. Je kent hem bijvoorbeeld van 100% Coco, als deelnemer aan Deelnemers Expeditie Robinson 2021 en TV Avondklok. Daarnaast was hij ook te zien als acteur in beide F*ck de liefde films.

Inmiddels zijn er meerdere Misfit-films en een tv-serie; die kun je allemaal via Netflix kijken. Wist je dat er zelfs Misfit: de musical is?

Misfit: Tinne Oltmans en Tatyana Beloy

In Misfit 2 doen daarnaast twee voor ons bekende gezichten hun intrede in de Misfit cast, namelijk Tinne Oltmans en Tatyana Beloy. Tinne Oltmans speelt de rol van Babette, zowel in de tweede als derde film. Tatyana Beloy zien we als directrice Schouten. Zij is alleen in de tweede film te zien.

Tinne Oltmans en Tatyana Beloy

Tinne Oltmans en Tatyana Beloy zijn natuurlijk nog steeds op tv te zien. Zo zien we Tinne Oltmans dagelijks op tv in de telenovelle Lisa, maar ze is ook musicalactrice in bijvoorbeeld Mamma Mia. Tatyana Beloy kennen we dan weer als de nieuwe presentatrice van Big Brother en Play Café.

Misfit is op Netflix te kijken, maar deze eerste film kun je – als het goed is – ook terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Wil je vanuit België naar NPO Start kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 februari 2023 /