Trio met Matteo, Bruno en Ruth op tv kijken (VIER)

De film Trio kijken van én met Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke? Dat kan vanavond – vrijdag 8 januari – om 22.35 uur op VIER. Ontdek hier alles over deze bijzondere film en cast van Trio.

Verhaal Trio

De film Trio – die voor het eerst op tv te kijken is – volgt het verhaal van Wim (Bruno Vanden Broecke), boekhouder, neuroot en eenzaat die al een tijdje met een depressie worstelt. Zijn halfbroer en tegenpool Gert (Matteo Simoni) probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Een uur lang is escortdame Lise (Ruth Beeckmans) van hem.

De grofgebekte Lise maakt in Wim lang verloren gevoelens los. Zijn depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen… maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders.

Brutteo

De film is gebaseerd op het theaterstuk Hechten van Stefaan van Brabandt. Met dit theaterstuk hebben Bruno Vanden Broecke, Ruth Beeckmans en Matteo Simoni door het hele land opgetreden. Deze tournee bracht hen als makers en vrienden alleen maar dichter bij elkaar. Het maakte ze hongerig naar meer. Zo ontstond het idee om het toneelstuk om te bouwen naar film, waarbij ze alles in eigen hand hebben gehouden. Hiervoor hebben ze het productiehuis Brutteo opgericht. Of te wel: Bruno, Ruth en Matteo. In het persdossier lees ik: “3 is the magic number. Er gebeurt iets wanneer wij drie bij elkaar zijn. Iets dat alleen maar goesting naar meer genereert.” Je kunt het vanavond zelf ontdekken door Trio bij VIER op tv te kijken.

Cast Trio

De cast van Trio wordt dan ook alleen gevormd door Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke. Een drietal dat we eerder al samen zagen in Safety First. Daarin kun je de magie al zien die deze acteurs (samen met Ben Segers hebben). Verder spelen ze alledrie ook in De bende van Jan de Lichte. En ook afzonderlijk van elkaar doen ze de gaafste dingen.

Matteo Simoni

Matteo Simoni kennen we (ook in Nederland) van zijn rol als Devon Macharis in Callboys. En wat dacht je van zijn hoofdrol in De bende van Jan de Lichte – de serie die volledig om zijn personage draait. Deze serie is in België op dit moment via Streamz te zien (waar je Matteo Simoni ook ziet in Cold Courage). In Nederland kijk je Jan de Lichte op Netflix. Toen we Nora Gharib interviewde vertelde ze dat ze ontzettend veel van Matteo Simoni heeft geleerd tijdens de opnames van Patser. En zo timmert hij meer aan de weg. Zo zien we hem nu in de internationale film The Racer (naast Louis Talpe) en we kijken al uit naar Rookie.

Zo is er nog veel meer… Klik hier voor het complete Matteo Simoni-overzicht van VlaamsKijken.

Ruth Beeckmans

Om Ruth Beeckmans kun je op dit moment niet heen. Ze heeft een prachtige rol in Albatros, schitterde als de aap in The Masked Singer en presenteert op dit moment Cupido Ofzo bij VTM. Daarnaast zag je haar in RIP 2020. en wat dacht je een paar jaar geleden van haar rol in Studio Tarara?

Zo is er nog veel meer… Klik hier voor het complete Ruth Beeckmans-overzicht van VlaamsKijken.

Bruno Van den Broecke

Recent zag je Bruno Van den Broecke nog in een geweldige rol in het tweede seizoen van Over Water. En de oplettende kijker zag ‘m natuurlijk ook in Callboys. Maar kijk ook eens naar Billy of Den Elfde van den Elfde met deze acteur.

Zo is er nog veel meer… Klik hier voor het complete Ruth Beeckmans-overzicht van VlaamsKijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 januari 2021 /