Callboys seizoen 2 start 5 september

Callboys seizoen 2 start op 5 september op VIER! Daar kijk ik zo naar uit. Wat heb ik genoten van het eerste seizoen. En ik ben niet de enige; in de statistieken zie ik dat er nog regelmatig wordt gezocht naar mogelijkheden om Callboys te bekijken. Dat kan vanuit Nederland via DVD, want de serie wordt (vooralsnog) niet aangeboden op platformen als Netflix of Videoland.

Devon Macharis Callboys seizoen 2

Jay Vleugels

In het vorige seizoen namen Callboys Wesley Biets (Stef Aerts), Randy Paret (Bart Hollanders), Devon Macharis (Matteo Simoni) en Jay Vleugels (Rik Verheye) ons mee naar een wereld van oversized dildo’s en nog oversizedere ego’s. Verblind door weinig zelfkennis en een overdosis testosteron werkte het gigolocollectief zich reddeloos in de schulden. De onzekerheid, ijdelheid en gekrenkte trots leidden uiteindelijk tot de tragische dood van Jay Vleugels.

Jeremy Vleugels Callboys seizoen 2

Jeremy Vleugels

Nu zijn de boys back. Back in business. En alles is veranderd. Want de Callboys willen naar het volgende level. Devon, Randy, Wesley en Jeremy – de identieke tweelingbroer van wijlen Jay- Vleugels zijn in 2019 vastbesloten om de escortsector plat te spelen. Of hoe de M van Mij de W van Wij wordt. Met een nieuw élan slagen de jongens erin om overeind te krabbelen, waarbij ze meer aan moed dan aan wijsheid winnen. Vol enthousiasme over hun nieuwe start vergeten ze de brokken die ze eerder hebben gemaakt.

Wesley Biets Callboys seizoen 2

Jan Eelen

Callboys is een reeks van Jan Eelen, die met In De Gloria, Het Eiland en De Ronde een unieke standaard heeft gezet binnen het Vlaamse comedy-drama. Zijn personages zijn even grotesk als herkenbaar, en wat hij hen aandoet zou misantroop zijn, als het niet zo grappig en diepmenselijk was.

Randy Paret Callboys seizoen 2

Zelf ben ik absoluut fan van het werk van Jan Eelen. Wij hebben hier thuis met al zijn reeksen gelachen. De Ronde was daarnaast ook gewoon prachtig in beeld gebracht.

Goed nieuws! De reeks is op dvd uitgebracht, zodat je Callboys seizoen 2 ook eenvoudig vanuit Nederland kunt bekijken.

Wist je dat er van seizoen 1 zelfs een soundtrack is?

Trailer Callboys seizoen 2

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

26 augustus 2019 /