Callboys tv-serie: foto’s van de personages!

Callboys tv-serie: foto’s van de personages! Die hebben we in 2016 gekregen toen het eerste seizoen van Callboys in het najaar op VIER werd uitgezonden. Wie had gedacht dat deze nieuwe reeks van Jan Eelen zo’n succes zou worden.

Update 26/08/2019: Het tweede seizoen van Callboys wordt vanaf 5 september uitgezonden op VIER.

Bedenker Jan Eelen

Tv-serie Callboys

Eerlijk? Ik wel! Die man heeft natuurlijk met In de Gloria en Het Eiland al twee geweldig humoristische reeksen geschreven. In Nederland is Het Eiland zelfs op Comedy Central geweest; dan weet je dat het lachen is. En daarnaast heeft Jan Eelen natuurlijk met De Ronde een monument van een serie gemaakt. Een dramareeks over de legendarische voorjaarsklassieker de Ronde van Vlaanderen.

Cast Callboys

De acteurs kunnen een tv-serie als Callboys natuurlijk ook maken of breken. Nou, daar had Jan Eelen ook goed over nagedacht. Sterker nog: hij wist dat hij graag wilde werken met jonge talenten Rik Verheye, Stef Aerts, Matteo Simoni en Bart Hollanders. Voor dat de serie van start ging, kende ik alleen Matteo Simoni. Die heeft namelijk ook een geweldige hoofdrol in Safety First. Nog zo’n serie die je gezien moet hebben als je goed wilt lachen.

Personages tv-serie Callboys

De serie Callboys wordt volledig gedragen door de vier hoofdrolspelers. De personages sluiten zo mooi op elkaar aan dat echt alle elementen voor een goede serie aanwezig zijn. Nu kan ik helemaal de diepte in gaan, maar dan verklap ik echt te veel. En dat is natuurlijk niet leuk als je de serie nog niet hebt gezien. Daarom stel ik de jongens kort aan je voor.

Matteo Simoni als Devon Macharis

De populairste callboy van het stel is Limburger Devon. Zijn agenda zit overvol en de tijd die hij over heeft, spendeert hij in de fitness. Als ik zijn accent en de ietwat dommige opmerkingen hoor, dan zit ik op het puntje van mijn stoel. Dat vind ik heerlijk. Doet me ook denken aan zijn rol van Smos in Safety First. Matteo Simoni brak bij het brede publiek door met zijn rol in Callboys, maar hij was bijvoorbeeld ook te zien in Patser, Trio en (binnenkort) in De Bende van Jan de Lichte.

Devon Macharis in Callboys een rol van Matteo Simoni

Rik Verheye als Jay Vleugels

De man die je het meeste zal laten lachen, maar zeker ook huilen, is Jay Vleugels. Een onverstaanbare West-Vlaming die het moet hebben van zijn goocheltrucs en zijn lange blonde lokken. Rik Verheye neemt deze rol voor zijn rekening. Deze acteur heeft al een uitgebreid cv.

Jay Vleugels in Callboys - een rol van Rik Verheye

Stef Aerts als Wesley Beats

Tja, wat moet je over Wesley Beats zeggen… Die is het meest geslepen van de gasten. Een mooiboy die voor het zakelijke succes gaat. Een rol van Stef Aerts. Ook deze acteur heeft al heel wat rollen gespeeld. Ik ben zelf benieuwd naar De Bende van Jan de Lichte.

Wesley Biets in Callboys gespeeld door Stef Aerts

Bart Hollanders als Randy Paret

En dan is er als laatste Randy Paret. Hij werkt sinds een half jaar voor de drie jongens. Hij neemt de telefoons aan, regelt de afspraken en doet de was. Een rol van Bart Hollanders die verrassend groeit in de loop van de serie. Je kunt Bart Hollanders kennen van Professor T. en hij speelt één van de hoofdrollen in Yummy. En er volgt meer.

Callboys Randy Paret gespeeld door Bart Hollanders

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 september 2016 /