Callboys: ‘Dan wens ik u een fijne erectie’

Callboys met Rik Verheye, Bart Hollanders, Matteo Simoni en Stef Aerts wordt vanaf donderdag 8 september 2016 op VIER uitgezonden. Vanaf deze week verschijnen de eerste beelden in de straten van verschillende grote Vlaamse steden.

Callboys cast met Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders
Foto: Thomas Sweertvaegher

Deze gave foto’s, waardoor je echt zin krijgt om deze serie te gaan bekijken, zijn gemaakt door Thomas Sweertvaegher. De trailer wordt ook al uitgezonden… Tja met zo’n quote als ‘Dan wens ik u een fijne erectie’ wordt de kijker wel getriggerd om op donderdag om 21.20 uur de tv op VIER in te schakelen.

Callboys UPDATE 26/8/2019:

Het eerste seizoen van de Callboys was zo’n succes dat er meteen een tweede is opgenomen. Vanaf 5 september 2019 kun je van de Callboys genieten op VIER. Heb je seizoen 1 nog niet gezien, omdat hij in Nederland niet is uitgezonden (alleen een tijdje via Dailymotion te zien)? Dan kun je de dvd aanschaffen. Ik hoop dat de dvd van het tweede seizoen er ook zo aankomt, zodat ik niet te lang hoef te wachten.

Callboys cast met Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders
Foto: Thomas Sweertvaegher

Over Callboys

Voor wie op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met dat tikje meer, bieden Jay Vleugels (Rik Verheye), Wesley Biets (Stef Aerts) en Devon Macharis (Matteo Simoni) een zekere en veilige oase. De drie bevriende gigolo’s hebben de handen in elkaar geslagen om de sector plat te spelen. Onder de naam ‘Callboys’ en met de hulp van doe-al Randy Paret (Bart Hollanders) zijn ze dagelijks te gast in het universum van een vrouw die ze naar best vermogen moeten bevredigen. Deze serie is gemaakt door Jan Eelen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 augustus 2016 /