Callboys: foto’s tweede seizoen

De Callboys zijn terug op VIER. En hoe! Vanaf aanstaande donderdag 5 september kun je om 20.35 uur weer genieten van de avonturen van Wesley Biets, Randy paret, Devon Marcharis en Jay Vleugels.

Update 20/12/2019: de dvd van Callboys seizoen 2 is nu verschenen. Nu kun je ‘m dus ook vanuit Nederland bekijken. En stiekem hoop ik ook dat er streamingdiensten deze reeks gaan aankopen.

Callboys seizoen 1

Ken jij de Callboys nog niet, klik dan hier voor alle artikelen over het eerste seizoen. Wil je niet lezen, maar kijken. Dan kun je de dvd hier bestellen.

Callboys Wesley Biets (Stef Aerts), Randy Paret (Bart Hollanders), Devon Macharis (Matteo Simoni) en Jay Vleugels (Rik Verheye) namen ons vorig seizoen mee naar een wereld van oversized dildo’s en nog oversizedere ego’s. Verblind door weinig zelfkennis en een overdosis testosteron werkte het gigolocollectief zich reddeloos in de schulden. De onzekerheid, ijdelheid en gekrenkte trots leidden uiteindelijk tot de tragische dood van Jay Vleugels. 

Het mag dan alweer drie jaar geleden zijn; voor mij is Callboys nog steeds één van mijn favoriete Vlaamse series. Wat wil je: het is een product van de legendarische regisseur Jan Eelen. Dé man die ons liet lachen met Het Eiland. De one-liners uit die serie klinken volgens mij nog steeds op menig kantoor. Het is dat ik deze blog alleen beheer, anders zou ik uit mijn mond regelmatig klinken: ‘Ik ben blij dat gij in mijn team zit’.

Callboys seizoen 2

Terwijl de wonden zachtjes helen en de schulden afvlakken, zoekt Jays broer Jeremy in dit tweede seizoen zijn draai tussen de oudgedienden. Met een nieuw élan slagen de jongens erin om overeind te krabbelen, waarbij ze meer aan moed dan aan wijsheid winnen. Vol enthousiasme over hun nieuwe start vergeten ze de brokken die ze eerder hebben gemaakt. 

Voor Randy is de maat vol…

We zijn intussen een dik jaar na de dood van Jay Vleugels, er komt een korst op de wonden bij de Callboys. Hoewel Wes de leiding van het escortgezelschap laat hangen, houdt Randy de boel overeind.
Jeremy probeert al lang zijn draai als Callboy te vinden, maar is uit ander hout gesneden dan zijn broer. Dat wordt pijnlijk duidelijk wanneer een klant hem samen met Devon boekt voor een rollenspel: Jeremy schiet zijn zoveelste kemel,  en voor Randy is de maat vol…

Foto’s Callboys tweede seizoen

Kijk morgen (5 september 2019) vanaf 20.35 uur op VIER.

Werkoverleg Callboys Randy Paret, Jeremy Vleugels, Wesley Biets en Devon Macharis
Boekhouder van de callboys: bleachen aftrekken van belasting
Matteo Simoni in Callboys seizoen 2
Stef Aerts in Callboys seizoen 2
Callboys seizoen 2 scene rollenspel vrouw
Matteo Simoni en Rik Verheye als politieagenten voor rollenspel
Callboys seizoen 2 scene rollenspel man
Bart Hollanders in Callboys seizoen 2
Scene uit het tweede seizoen van Callboys van Jan Eelen
Rik Verheye in Callboys seizoen 2

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2019 /