Mart Hoogkamer op de piste met bekende artiesten

Met al de ultieme zomerhit op zijn naam, gaat Mart Hoogkamer nu op zoek naar een après-ski knaller. Samen met zijn vrienden Wesley Sneijder, Maxi Froger, Randy Wolters en manager Robert-Jan Schipper strijk de zanger neer in Val Thorens voor een muzikale wintersport. Ontdek alles over Mart op de Piste in dit bericht; het programma is vanaf woensdag 26 oktober om 20.25 uur te kijken bij AVROTROS op NPO3.

Heb jij de documentaire over Mart Hoogkamer gezien?

Mart op de Piste

Saillant detail; Mart Hoogkamer heeft nog niet eerder op de ski’s gestaan, dus zijn aanwezigheid in het wintersportgebied blijft niet onopgemerkt. Elke aflevering brengt de populaire zanger een winterse meezinger ten gehore. Dit doet hij samen met bekende gasten die hij in het populaire wintersport oord ontvangt. Lukt het Mart Hoogkamer om in de sneeuw een après-ski kraker te creëren?

Bekende vrienden Mart Hoogkamer

Wesley Sneijder, Maxim Froger, Randy Wolters en zijn manager Robert-Jan Schipper reizen mee met Mart Hoogkamer. De vrienden vieren samen vakantie in de sneeuw en zorgen voor een hoop gezelligheid in Val Thorens. Ook de vaste muzikanten van Mart zijn erbij. Elke aflevering maken zij samen met muzikale gasten een nieuw nummer.

Artiesten Mart op de Piste

Zo ontvangt Mart Hoogkamer artiesten als onder andere Shirma Rouse, Wolter Kroes, John West, Bizzey, Jody Bernal en Roxanne Kwant. Samen maken zij een nummer dat het wintersport vakantiegevoel van het gezelschap weergeeft.

Val Thorens

In de plaatselijke ski tent wordt het nummer meteen getoetst. Hit of niet; een ding is zeker. Het bonte gezelschap – van Mart Hoogkamer, zijn vrienden en diverse artiesten – zet Val Thorens muzikaal op zijn kop en zorgt voor een hoop gezelligheid in de sneeuw.

Mart op de Piste kijken

Mart op de Piste is te kijken vanaf woensdag 26 oktober om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3. De afleveringen zijn ook terug te kijken op NPO Start. Vanuit het buitenland kun je dit ook zien als je een VPN Verbinding gebruikt, die je op Nederland zet.

Foto: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 oktober 2022 /