Ronnie Flex en Demi de Boer: Familie Flex realityserie Videoland

Ronnie Flex (Ronell Plasschaert) en zijn vriendin Demi de Boer zijn vanaf woensdag 17 augustus 2022 te zien in het tweede seizoen van hun realityserie op Videoland. Vorig jaar kregen we voor het eerst een uniek kijkje in het dagelijkse leven van Ronnie Flex. We zagen een heel andere kant van de artiest, waarbij zijn gezin en muziek maken centraal staat. En nu kunnen we dus weer kijken naar nieuwe afleveringen in Ronnie: De Familie Flex op Videoland.

Realityserie Ronnie Flex

De kijker kreeg in het eerste seizoen een uniek kijkje in het dagelijks leven van Ronnie Flex. Zo kwamen onder andere de aanloop naar het uitbrengen van zijn langverwachte album Altijd Samen, zijn relatie met Demi de Boer (de dochter van voormalig voetballer Ronald de Boer), zijn rol als vader van Nori en de komst van zijn tweede dochter Remi aan bod. Ook wordt hij gevolgd bij zijn eerste optreden na een zwaar coronajaar, is alles rondom de verbouwing van het huis van Ronnie en Demi te zien en spelen zijn vrienden en familie een grote rol.

Ronnie Flex en Demi de Boer

Demi de Boer en Ronell Plasschaert zijn nu 3,5 jaar samen en vormen een gezin met dochters Remi en Nori. In de realityserie Ronnie: De Familie Flex krijgen we weer een blik in hun leven. Waarbij je de liefde ziet tussen Ronnie en zijn dochters Remi en Nori, net als de bijzondere band die hij met zijn opa en oma heeft (zoals we in seizoen 1 zijn).

Ronnie: De Familie Flex

Wat je kunt verwachten van seizoen 2 / Ronnie: De Familie Flex? Nou met de komst van de kleine Remi is er het nodige veranderd i huize Flex. Dat zorgt voor chaotische en komische taferelen. Daarnaast zien we ook de struggles van een jong gezin; de agenda van Ronnie Flex wordt steeds voller nu de wereld weer open gaat én Demi heeft naast het moederschap ook dromen en ambities. Hoe gaat het de twee af in deze turbulente periode? We volgen Demi en Ronnie in De Familie Flex (seizoen 2) in hun werk en privéleven.

NewBe

Deze reeks is een productie van NewBe, die je kent van tal van verschillende programma’s HerresWoensel West, RICO: Dream Big en Altijd Al Loiza.

Foto: Videoland.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

16 augustus 2022 /