Vier Handen op Eén buik: bn’ers helpen tienermoeders

Vier Handen op Eén Buik is terug op tv vanaf vanavond (dinsdag 1 december) om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3. Trijntje Oosterhuis, Heleen van Royen, Bibi Breijman, Karin Bloemen, Jaimie Vaes, Tatum Dagelet en Soundos El Ahmadi staan de tienermoeders in het zevende seizoen van Vier Handen op Eén Buik bij.

Vier Handen op Eén Buik

In Vier Handen Op Eén Buik laten zeven aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden stevig aangemoedigd door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. In dit seizoen staan vijf nieuwe bekende moeders de meiden bij. Dat zijn schrijfster Heleen van Royen, cabaretière en zangeres Karin Bloemen, vlogger en zangeres Bibi Breijman, Jaimie Vaes (de partner van Lil’ Kleine) en zangeres Trijntje Oosterhuis. Presentatrice Tatum Dagelet en actrice Soundos El Ahmadi zijn dit seizoen weer terug. Ze begeleiden twee nieuwe tienermoeders op weg naar het moederschap.

Bibi Breijman

Bibi Breijman (die je recent ook in Het Perfecte Plaatje zag): “Ik kijk Vier Handen op Eén Buik” al vanaf het begin, dus meedoen stond bovenaan mijn bucketlist. Louise, de tienermoeder die ik begeleid, is een schatje. Ik heb juist heel erg veel van haar geleerd: hoe sterk je kunt zijn op zo’n jonge leeftijd. Ze maakt een enorme groei door tijdens haar zwangerschap, daar ben ik jaloers op!”

Kan Desteney een warm nest creëren voor haar baby?

In de eerste aflevering is de 20 jarige Desteney te zien. Zij is nog maar een paar maanden samen met haar vriend Daan als ze zwanger raakt. Hun relatie staat op losse schroeven. Het is Desteney’s grootste wens om haar kindje in een warm gezin te verwelkomen. Bekende moeder Heleen van Royen ondersteunt Desteney bij het waarmaken van die droom. Lukt het Desteney een warm nest te creëren voordat de baby er is? 

Heleen Van Royen

Heleen van Royen: “Desteney raakte me, omdat ze ondanks – of misschien juist dankzij – haar moeilijke jeugd vast van plan was een goede moeder te worden. Ik mocht bij haar bevalling zijn, dat was een onvergetelijke ervaring. We hebben nog steeds contact en het gaat gelukkig nog steeds goed met haar en haar zoontje Djaivy.”

Heleen van Royen heeft net een heel persoonlijk nieuw boek uit: Moeder, dochter, minnares.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 december 2020 /