De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt en deze deelneemsters

De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt is vandaag als verrassing voor Valentijn al op Videoland verschenen. Eigenlijk zou de serie pas aanstaande woensdag – 16 februari – starten. In de eerste aflevering maken we kennis met Thomas van der Vlugt en maar liefst negentien deelneemsters, die de StukTV-presentator aan de haak willen slaan. In dit artikelen zetten we alles op een rijtje.

De Bachelor 2022

De Bachelor 2022 draait dus allemaal om Thomas van der Vlugt. Hij is daarmee de opvolger van dj Tony Junior. Maar hetzelfde format wordt natuurlijk ook gebruikt voor De Bachelorette, waarin Gaby Blaaser op zoek ging naar de liefde. En Prince Charming, waarin Marvin Wijnans de liefde vond. En we recent het avontuur van Chris Berendse konden vinden. De titel van ‘De Bachelor 2022’ geldt eveneens voor Fabrizio Tzinaridis, die in De Bachelor België (iedere donderdag op Videoland) op zoek gaat naar de liefde. Gaan we in dit artikel verder met De Bachelor 2022: Thomas van der Vlugt.

Bachelor: Thomas van der Vlugt

Bachelor Thomas van der Vlugt kennen we allemaal van het YouTube-kanaal StukTV. Dat runt hij al jaren samen met zijn collega’s Giel de Winter en Stefan Jurriens. Hun populairste reeks is Het Jachtseizoen, waarin afgelopen keer zelfs een prinses meedeed… Daarnaast is er zelfs een speciale tv-versie van Het Jachtseizoen gemaakt voor Amazon Prime Video en SBS6. Wil je Thomas van der Vlugt beter leren kennen én de geheimen ontdekken van hoe hij zo succesvol kon worden, dan kan ik zijn boek aanraden. In De tien geboden van Thomas deelt Bachelor Thomas van der Vlugt zijn levenslessen.

De Bachelor 2022 kijken

Wil jij De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt kijken? Dat kan op Videoland. Iedere woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering. Als verrassing voor Valentijn is de eerste aflevering alvast online gegaan op Valentijnsdag 14 februari. Woensdag 16 februari volgt dan de tweede aflevering van De Bachelor 2022, waarna het vervolgens steeds een weekje wachten is. Maar in de tussentijd kun je dan bijvoorbeeld via GoPlay ook De Bachelor met Fabrizio kijken.

Deelneemsters De Bachelor 2022

In eerste instantie zijn er zestien deelneemsters naar Mexico afgereisd om het hart van Thomas van der Vlugt te veroveren. Althans, dat denk je als kijker. En dat denken Thomas en de andere deelnemers ook. Tot hij aan het eind van de eerste aflevering wordt verrast met de komst van nog eens drie deelnemers. In totaal zijn er dus negentien deelneemsters, die meedoen aan De Bachelor 2022. We stellen ze hieronder aan je voor.

Merel Beks

De Amsterdamse Merel Beks (26) heeft veel zelfspot en is letterlijk goedgebekt: ze is bijna afgestudeerd als tandarts en van plan de bovenste trede van de carrièreladder te bereiken. Qua ambitie zal ze dus zeker met Thomas kunnen klikken. Als Merel niet in de praktijk is, is er een grote kans dat Merel zich op het hockeyveld, een feestje of het terras bevindt. 

Staat in de finale van De Bachelor 2022. Merel Beks lijkt de grootste kanshebber om de nieuwe vriendin van Thomas van der Vlugt te worden.

Maureen Veenstra

De 22-jarige Maureen Veenstra is na een roerige periode in Australië in Amsterdam neergestreken om aan haar opleiding te beginnen. Maureen Veenstra werkt of heeft gewerkt bij Showpony Productions. In reislust en drang naar avontuur zullen Thomas en zij elkaar kunnen vinden. In het aangaan van nieuwe relaties speelt ze vaak hard to get, maar wie haar eenmaal voor zich wint, krijgt 200% Maureen.

Maureen Veenstra staat eveneens in de finale van De Bachelor 2022. Weet zij op de valreep het hart van de bachelor te veroveren en blijkt opeens Maureen Veenstra de vriendin van Thomas van der Vlugt?

Inge Dekker

Inge Dekker is met haar dertig jaar één van de oudere deelneemsters aan De Bachelor 2022. Ze heeft rechten gestudeerd en is als echte carrièretijger nu werkzaam als manager bij een recruitmentkantoor. Inge Dekker woont in Amsterdam, waar ze een bruisend, sociaal en ondernemend leven heeft.

Romy Stuik

De 27-jarige Romy Stuik kun je kennen als radio-dj. Ze debuteerde in 2020 op de toen net gelanceerde Amsterdamse hitzender 247Spice. Ze heeft meegedaan aan diverse missverkiezingen. Maar waar de meeste mensen haar mogelijk van kunnen kennen, is dat Romy Stuik de ex is van Giel Beelen (die we recent zagen in Special Forces VIPS). Ze zouden een aantal maanden samen zijn geweest. In haar jonge leven heeft deze dame al heel veel meegemaakt. Met al deze levenservaring op zak, staat ze sterk in haar schoenen. Ze staat bewust in het leven en is een vrije geest.

Daniek Orie

De 24-jarige Daniek Orie komt uit Hengelo en werkt als styliste bij Scotch & soda. Ze is een excentrieke thrill-seeker. Om wat voorbeelden te noemen: net als Thomas draait Daniek Orie haar hand niet om voor off-piste snowboarden, raften en bergbeklimmen. Ze probeert graag nieuwe dingen uit en vindt het niet erg als er dan weleens iets mis gaat. Daniek Orie heeft een jaar in Australië gewoond in de stad Melbourne. Dat deed ze nadat ze haar opleiding Sport & Bewegen had gehaald.

Demi Lutter

De 26-jarige Demi Lutter komt uit Amersfoort. Wie openheid zoekt, is bij deze kapster aan het juiste adres. Ze is ontwapenend en stelt zich snel open naar nieuwe contacten. Hoewel haar werk als kapper misschien anders doet vermoeden, is ze impulsief, stoer en absoluut geen meisje-meisje. Aan haar Instagram te zien, bezoekt ze graag feestjes, heeft ze een ruime vriendengroep en doet ze aan voetbal.

Diandra Klapmeijer

Diandra Klapmeijer is 27 jaar en afkomstig uit het Gooi. Deze dame zit vol met verrassingen! Haar hart ligt momenteel in de modewereld, waarin ze werkzaam is bij Vivienne H. Modeagenturen in Bussum. Diandra Klapmeijer staat zelfverzekerd en vol positiviteit in het leven. Voor haar familie en vrienden staat ze altijd klaar en wat anderen over haar denken, kan haar gestolen worden. Dat laatste is een perfecte eigenschap als je meedoet aan een programma, zoals De Bachelor.

Faith Tichelaar

De 22-jarige Faith Tichelaar uit Rotterdam is momenteel in between jobs. Ze woont nog bij haar ouders in Rotterdam en zal niet uit huis gaan voor ze de ware heeft gevonden. Waar Thomas van der Vlugt een behoorlijke waaghals kan zijn, is Faith Tichelaar al trots als ze in een lift durft te stappen. Wellicht dat zij voor balans in zijn avontuurlijke leven kan zorgen. Geldt hier opposites attract? In de aflevering horen we haar vertellen dat ze zichzelf soms een tachtigjarige vindt. Ze gaat graag vroeg naar bed en stappen hoeft voor haar ook niet meer zo nodig.

Frederique de Vlam

Frederique de Vlam is 26 jaar en volgens mij woonachtig in Amsterdam. Hier werkt ze in ieder geval als data-analist bij ABN AMRO. Wist je dat Frederique de Vlam jaren mee heeft gedraaid in de top van het Nederlandse roeien? Ze is dus gewend om alles uit zichzelf te halen. Haar achternaam De Vlam doet ze eer aan; Frederique heeft een vurige persoonlijkheid.

Indigo Oord

De 21-jarige Indigo Oord is geboren in het Friese Heerenveen. Voor haar studie vertrok ze naar de TMO Fashion Business School in Doorn. Daar is ze bijna afgestudeerd. En inmiddels heeft Indigo Oord ook een druk en gezellig leven opgebouwd in Amsterdam. Ze is namelijk ook werkzaam als hostess en marketeer. Indigo Oord zoekt echte liefde met iemand die net zo avontuurlijk is als zij zelf. Indigo Oord probeerde eerder al de liefde te vinden op tv in First Dates.

Karen Smit

De 22-jarige Karen Smit komt uit Emmen. Hoewel haar wilde krullenbos anders doet vermoeden, is Karens karakter het tegenovergestelde: lief en zacht. Ze cijfert zichzelf snel weg en laat anderen altijd voor gaan. Karen Smit is dol op haar chihuahua’s, die ze voor dit avontuur natuurlijk achter moest laten.

Linde Belt

De 24-jarige Linde Belt uit Haarlem houdt van leven in de brouwerij. Wat dat betreft zouden zij en Thomas van der Vlugt weleens een match kunnen zijn. Momenteel leidt ze een onbezorgd en bruisend leven in de horeca, maar Linde Belt wil later haar werk in de zorg weer oppakken. Deze deelneemster aan De Bachelor 2022 is een energieke dame die áls ze verliefd wordt, all-in gaat.

Lysette de Jong

De 25-jarige Lysette de Jong uit Dokkum (Friesland) heeft haar zinnen op Thomas gezet. Deze sprankelende leerkracht bulkt van de energie en verhuist binnenkort naar Amsterdam. Ze is namelijk helemaal klaar voor het bruisende stadsleven! De afgelopen jaren stonden in het teken van persoonlijke groei en nu is het dan ook tijd om te bloeien.

Michelle Peterman

De 24-jarige Michelle Peterman komt uit Oldenzaal en handelt voor haar werk in auto’s en caravans. Ze weet haar mannetje te staan in deze wereld, waar haar tijdens onderhandelingen vaak het vuur aan de schenen wordt gelegd. Zal Thomas haar aankunnen? 

Patricia Veenbaas

De 23-jarige Groningse Patricia Veenbaas is een echte entertainer; geen wonder dus dat ze teamleider is van een animatieteam. Daarnaast is ze samen met haar zus wimperstyliste. Patricia Veenbaas is onbevangen, altijd vrolijk en ietwat impulsief. Ze noemt zichzelf een stuiterbal en gaf Thomas bij de kennismaking ter aandenken aan haar dan ook meteen een stuiterbal.

Yaël Isabelle

De 29-jarige Amsterdamse Yaël Isabelle heeft een groot hart: na haar studie Psychologie is zij gaan werken als ZZP’er met onder andere kinderen met autisme en kwetsbare jongeren. Daarnaast runt ze samen met haar zus een webshop voor kleding en accessoires. Ze is een echt gevoelsmens met temperament en klaar voor de liefde!

Opmerkelijk… We zien Yaël opeens in De Bachelor BE. Ze blijkt een vriendin van Sanne Ghislaine te zijn en is één van haar vrienden die bachelor Fabrizio mag ontmoeten in Amsterdam.

Anna-Noëlle

En dan de drie laatste deelneemsters aan De Bachelor 2022, die aan het eind van de eerste aflevering hun intrede deden en Thomas van der Vlugt – en de andere deelnemers daarmee – lieten schrikken. We starten met de 25-jarige Anna-Noëlle uit Amsterdam. Hoewel ze voor haar werk in vastgoed altijd netjes over straat moet, kent deze dame geen schaamte: het is voor haar geen probleem om in haar pyjamabroek naar de supermarkt te gaan. Ze is erg zorgvuldig in het aangaan van nieuwe vriendschappen in en relaties; zal Thomas haar muur weten af te breken?

Acha Strampraad

De 28-jarige Acha Strampraad komt uit Den Haag. Ze is bijna klaar met haar opleiding tot verpleegkundige en werkzaam in Haaglanden Medisch Centrum. Qua avontuurlijkheid zouden zij en Thomas van der Vlugt goed kunnen klikken, want naast werk is Ascha Strampraaad graag op reis, aan het korfballen of is ze net als Thomas ook graag in én boven het water te vinden om te (kite)surfen.

Isabella Opdam

De 23-jarige Isabelle Opdam is zelfstandig ondernemer. Vanuit haar kantoor in Amsterdam runt ze Bella Fedora, een webshop in handgemaakte hoeden. Isabella Opdam weet goed wat ze wil en zoekt haar prins op het witte paard. Avontuur ligt haar wat minder, maar wie weet is het met Thomas van der Vlugt in De Bachelor 2022 een kwestie van opposites attract.

Foto: Jasper Suyk

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 februari 2022 /