Gene Bervoets speelt hoofdrol in Oude Liefde; nu op dvd

Gene Bervoets speelt hoofdrol in de Nederlandse film Oude Liefde, die nu op dvd verkrijgbaar is. De cast bevat niet de minste namen, wat denk je van Beppie Melissen, Halina Reijn, Hadewych Minis, Eva van der Gucht, Carly Wijs, Ali Ben Horsting en Aus Greidanus sr. Bij mij komt-ie wat dat betreft op mijn ‘wil ik zien’ lijstje.

Het verhaal:
Twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden. In de maanden die volgen zoeken ze troost bij elkaar en laait hun oude liefde weer op. Ze genieten van een onschuldige affaire, die ze geheim proberen te houden voor hun familie. Dat blijkt echter ingewikkelder te zijn dan bedacht. Net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger. Voordat ze het weten raken zij net als hun families verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.

Oude liefde is de nieuwste film van regisseur Nicole van Kilsdonk. Het scenario is geschreven door Peer Wittenbols. Na hun eerdere samenwerking voor Onder het hart heeft Peer Wittenbols een romantisch drama geschreven met scherpe en grappige dialogen en licht van toon. De film wordt geproduceerd door Ineke Kanters en Jan van der Zanden van The Film Kitchen in Amsterdam.

Oude liefde is een coproductie met productiehuis A Private View en Omroep MAX. De film komt tot stand met steun van het Nederlands Film Fonds, Nederlands Film Production Incentive, CoBO, Eurimages, Abraham Tuschinksi Fonds en de Belgische Tax Shelter.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

14 maart 2018 /