Het leven.doc van Thomas Huyghe

Thomas Huyghe maakt een gids voor het leven met Het leven.doc. Vanaf vandaag, woensdag 23 december, op Canvas via VRT NU. Met hulp van meer dan dertig bekende Vlamingen (waaronder veel acteurs en actrices).

Thomas Huyghe

Nu duidelijk geworden is dat zowel Instagram-quotes als bijbelverzen er niet meer in slagen mensen een houvast te geven in het leven, neemt Thomas Huyghe de touwtjes zelf in handen. Daarom maakt hij Het leven.doc, een achtdelige talkshow  waarin hij met bekende Vlamingen praat over de do’s- and- don’ts van het leven. Die levenslessen giet hij in een overzichtelijk  Word-document; een levensgids voor een nieuwe generatie.

Het leven.doc

In Het leven.doc bespreekt Thomas Huyghe drie thema’s per aflevering, vierentwintig hoofdstukken in totaal. ‘Flirten’, ‘de puberteit’, ‘het huishouden’, ‘verouderen’, ‘dansen’, ‘solliciteren’ en ‘zwemmen’ zijn een greep uit de hoofdstukken die op tafel komen, en dus uiteindelijk in de gids zullen belanden. Thomas Huyghe schrijft z’n Word-document niet alleen. Hij laat zich iedere aflevering bijstaan door psychotherapeute en actrice Katrin Lohmann (die je kunt kennen uit Beau Séjour en Salamander) en schrijver Johan Sebastiaan Stuer

Meer dan 30 bekende Vlamingen

En hij vraagt raad aan méér dan 30 andere bekende Vlamingen. Over velen van hen heb ik recent geschreven. Natuurlijk heb ik die info toegevoegd, zodat je nog meer vermaak hebt voor de kerstvakantie of de lockdown.

Maar ook met andere acteurs, actrices en schermgezichten

Samen met deze ervaringsdeskundigen, mensen die van leven een fulltime bezigheid gemaakt hebben, probeert Thomas uiteindelijk uit te komen bij een eenvoudige gids voor een ingewikkelde tijd.

Het leven. doc vanaf 23 december, 8 afleveringen, telkens beschikbaar vanaf 8 uur op Canvas via VRT NU.

Foto: Canvas.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

23 december 2020 /