Bekende Vlaamse dames Natur’Elle bij Jani

Jani Kazaltzis overtuigt Kate Ryan, Astrid Coppens en Leah Thys om volledig Natur’elle te gaan in zijn nieuwe show op Jani.be. “Iedereen heeft onzekerheden. Het is tijd dat we het daar eens over hebben. Want jij en ik, zij en jij, we zijn allemaal goed zoals we zijn”, aldus Jani Kazaltzis, die het programma samen maakt met Roberta Pellegriti.

Puurheid is schoonheid

Al jaren voert stylist Jani Kazaltzis een bitter betoog tegen fleece-liefhebbers, adepten van de driekwartsbroek en Crocs-enthousiasten. Maar de kern van de zaak is dat er geen goed of fout bestaat wanneer het aankomt op je goed voelen in je vel, ongeacht wat iemand daarvan zegt. Je bent perfect zoals je bent, en laten we dat nu vooral omarmen. Puurheid is schoonheid, wat ook het ideaalbeeld van het moment moge zijn. Een boodschap die we steeds vaker in de media tegenkomen. Recent nog in de Videoland-documentaire #eerlijkefoto.

Geen make-up

Deze keer dus geen tutorial om de perfecte eyeliner te tekenen of een uitleg over de perfecte foundation. Nee, in tijden dat bijna iedereen verslaafd is aan selfies, filters en make-up wil Jani Kazaltzis terug naar de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Hij gaat dieper in Natur’elle door minder laagjes aan te brengen. In Natur’elle wordt de make-up van het gezicht van bekende Vlaamse dames verwijderd. Het is een masker waar ze zich maar al te vaak achter schuilen. Jani Kazaltzis vraagt hen om eens echt goed in de spiegel te kijken.

Betere versie op social media

Met behulp van make-up artist en beste vriendin van Jani, Roberta Pellegriti gaan enkele bekende vrouwen dieper in op het verhaal achter de make-up die ze dagelijks dragen. Haar missie is om anderen bewust te maken dat alle vrouwen mooi zijn.

Kate Ryan

Eén van de bekende Vlaamse dames is Kate Ryan. Roberta Pellegriti vraagt haar wat ze zou zeggen tegen haar twintigjarige zelf. “Ik zou aan mijn jongere zelf de raad willen geven: je mag sterker in je schoenen staan en je hoeft je niet zo onzeker te voelen, je bent goed zoals je bent.”

Bekende vrouwen

Niet alleen Kate Ryan, maar ook Astrid Coppens, Leah Thijs en diverse andere bekende Vlaamse vrouwen zien we in Natur’Elle bij Jani Kazaltzis en Roberta Pellegriti. Astrid Coppens: “Dat is echt het doel van mijn leven, om Billie-Ray liefde te geven en te zorgen dat ze zelfzeker is.”

Natur’elle vanaf dinsdag 3 november op Jani.be.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 november 2020 /