Kerstmenu van Jeroen Meus in Dagelijkse kost

Jeroen Meus biedt vanaf vanavond (maandag 14 december) om 18.15 uur op Eén in Dagelijkse kost inspiratie voor je menu met Kerst. In vijf afleveringen toont de kok hoe je een feestelijke menu op tafel zet met kerst. Wordt dit het nationale kerstmenu van 2020?

Nationale Kerstmenu België

Tradities zijn er om in ere te houden. Jeroen Meus haalt ook dit jaar, net voor de kerstvakantie begint, weer alles uit de kast voor het nationale kerstmenu van Dagelijkse kost.

Nog op zoek naar een leuk kerstcadeau (voor jezelf)? Wat dacht je van de Dagelijkse Kost scheurkalender 2024

Menu voor Kerst van Jeroen Meus

  • Maandag 14/12: Trap de avond op gang met een apero voor jong en oud: drie fantastische hapjes en een oldschool Christmas punch.
  • Dinsdag 15/12: Simpel maar verrassend lekker: een fris kruidenslaatje met krab en gerookte zalm.
  • Woensdag 16/12: Een tussengerecht om u tegen te zeggen: open ravioli met spinazie, pompoen en knolselder.
  • Donderdag 17/12: Het perfecte alternatief voor de klassieke kerstkalkoen: een vidé van kalkoen met – hoe kan het ook anders – kroketten.
  • Vrijdag 18/12: Een onweerstaanbaar lekkere afsluiter van de avond: luchtige biscuit met limoenpudding, bosvruchten en witte chocolade. Krijgen we dan toch een witte kerst?

Ga jij aan de slag met dit Kerst menu van Jeroen Meus? Of kies je voor Kerstmenu 2021Kerstmenu 2022 of Kerstmenu 2023.

Dagelijkse winterkost 2020

Daarna trekt Jeroen Meus de deuren van zijn keuken in Leuven toe. Toch zal er geweldig gekookt worden tijdens de kerstvakantie, vanop een extra speciale locatie in eigen land, want de Vlaamse tv-kok brengt twee weken lang heerlijke Dagelijkse winterkost 2020. Deze afleveringen zijn te zien tot en met vrijdag 1 januari om 18.15 uur op Eén.

Wist je dat er daarnaast in 2021 een uniek kookboek wordt gepresenteerd in het kader van 10 jaar Dagelijkse kost? In dit boek staan 250 niet eerder gepubliceerde recepten van Jeroen Meus.

Foto: VRT – Filip Van Roe

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 december 2020 /