Mocro Maffia krijgt derde seizoen op Videoland

Mocro Maffia krijgt een derde seizoen op Videoland. Seizoen 3 van Mocro Maffia zal te zien zijn vanaf 29 januari op Videoland. De release van het tweede seizoen is de best bekeken release bij Videoland van een scripted serie tot nu toe.

Derde seizoen Mocro Maffia

Na de bloedstollende seizoensfinale was de vraag naar een derde seizoen groot: “Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt. Ik ben blij dat we nu al aan kunnen kondigen dat we die samen met Videoland gaan maken!”, aldus Creatief Producent Achmed Akkabi.

Saïd Boumazoughe in cast derde seizoen Mocro Maffia

Natuurlijk ga ik in de informatie over de cast van het derde seizoen Mocro Maffia verder aanvullen als ik meer informatie heb. Ik kan wel al vertellen dat de Vlaamse acteur Saïd Boumazoughe te zien zal zijn. Je kent hem uit Patser, GR5 én hij speelt ook in de nieuwe Netflix-serie Grond.

Seizoen 2

Seizoen twee van de fictieve serie Mocro Maffia gaat verder waar seizoen één is gestopt.  Na gevlucht te zijn uit de gevangenis is iedereen bezig met de vraag: “Waar is Romano (Mandela Wee Wee)?” De geruchten gaan dat hij ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein (Daan Schuurmans) is ervan overtuigd dat hij gewoon in Nederland zit. Muis (Oussama Ahammoud) wil keiharde wraak op de moord van zijn broer Elias (Achraf Koutet) en de verkrachting van zijn zus Nadira (Nora El Koussour), maar van zijn neef Adil (Walid Benmbarek) moet hij zich schuilhouden.

Nederland en België

Waar seizoen één zich in Nederland en België afspeelde, laat het tweede seizoen meer van de internationale omvang van de cocaïne-industrie zien. Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig of er voor het derde seizoen weer uit wordt geweken naar België. Vreemd zou dat niet zijn, want je ziet steeds meer Nederlands-Vlaamse samenwerkingen op Videoland. Denk bijvoorbeeld aan Baantjer: Het Begin en Een Goed Jaar. De oplettende kijker zag in het tweede seizoen sowieso een nieuw ‘Vlaams’ gezicht voorbij komen. Ghalil Biada speelt Stoner in Mocro Maffia en is in Vlaanderen te zien als de jonge Asim in de nieuwe Vlaamse serie GR5. Bart Slegers die ook een rol in De Twaalf speelde, komt voorbij als Oom Tatta.

Zeven afleveringen

Het tweede seizoen van Mocro Maffia bestaat uit zeven afleveringen en is geschreven door Achmed Akkabi, Ashar Medina en Oscar van Woensel. Regie van het tweede seizoen ligt in handen van Mustafa Duygulu en Victor D. Ponten (die je kent van Catacombe), productie in handen van Fiction Valley.

Aankondig derde seizoen Mocro Maffia

Foto & video: Videoland

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

1 april 2020 /