Undercover 2: 6 september op Netflix

Undercover 2 is vanaf 6 september op Netflix te zien. Dat heeft de streamingdienst vandaag eindelijk bekendgemaakt met een eerste teaser. Bekijk deze onderaan dit bericht.

Beelden Undercover 2

Gelukkig heeft Eén op hetzelfde moment nog meer beelden gedeeld. Zij hebben een uitgebreide trailer online gezet. Daarnaast heeft de Vlaamse omroep ook meer informatie over het verhaal en de cast naar buiten gebracht. Hier lees je alles over het verhaal, personages en cast van Undercover 2.

En heb je ons interview met Undercover-hoofdrolspeler Tom Waes al gelezen?

Undercover nieuws op VlaamsKijken

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar al het nieuws rondom Netflix-serie Undercover? Op VlaamsKijken delen we alle berichten meteen. Niet alleen ontdek je bij ons als eerste waar je al die acteurs en actrices uit Undercover 2 van kunt kennen. Nee, we weten ook alles over spin offs…

Ferry De Film

Je leest het goed – Ferry De Film komt er aan! Inmiddels wordt er gewerkt aan een Netflix-film over Ferry Bouman. Met natuurlijk Frank Lammers als Ferry en Elise Schaap als zijn vrouw Danielle. Het belooft een film te worden met veel spanning, emotie, humor en natuurlijk verrassende plotwendingen. Wil je hier meer over lezen? Lees dan: Ferry Bouman (Undercover) krijgt eigen Netflix film.

Boek over Bob Lemmens van Hugo Luijten

En niet alleen Ferry Bouman gaat de hoofdrol spelen in een spinoff; ook Bob Lemmens – die in Undercover wordt gespeeld door Tom Waes – leren we beter kennen. Niet met een film, maar met een boek. Hugo Luijten schrijft de Undercover-thriller Alles of niets. Bob Lemmens moet deze keer infiltreren in een bende die zich bezighoudt met het witwassen van gigantische bedragen aan crimineel geld. Het verhaal speelt zich af in Belgisch en Nederlands Limburg; in de grensstreek tussen Maaseik en Roermond. Maar ook Antwerpen speelt een rol. Nieuwsgierig geworden? Undercover: boek van Hugo Luijten rondom Bob.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

19 mei 2020 /