Undercover 2: vanaf 6 september op Eén en Netflix

Undercover 2 wordt vanaf 6 september 21.45 uur op Netflix en Eén uitgezonden. Iedere zondag om 21.45 uur volgt er een nieuwe aflevering. Vanaf 8 november is het complete tweede seizoen van Undercover dan op tv te zien.

Kijk het eerste seizoen van Undercover nu op dvd.

Beelden Undercover 2

Gelukkig heeft Eén op hetzelfde moment nog meer beelden gedeeld. Zij hebben een uitgebreide trailer online gezet. Daarnaast heeft de Vlaamse omroep ook meer informatie over het verhaal en de cast naar buiten gebracht. Hier lees je alles over het verhaal, personages en cast van Undercover 2.

En heb je ons interview met Undercover-hoofdrolspeler Tom Waes al gelezen?

Undercover nieuws op VlaamsKijken

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar al het nieuws rondom Netflix-serie Undercover? Op VlaamsKijken delen we alle berichten meteen. Niet alleen ontdek je bij ons als eerste waar je al die acteurs en actrices uit Undercover 2 van kunt kennen. Nee, we weten ook alles over spin offs…

Ferry De Film

Je leest het goed – Ferry De Film komt er aan! Inmiddels wordt er gewerkt aan een Netflix-film over Ferry Bouman. Met natuurlijk Frank Lammers als Ferry en Elise Schaap als zijn vrouw Danielle. Het belooft een film te worden met veel spanning, emotie, humor en natuurlijk verrassende plotwendingen. Wil je hier meer over lezen? Lees dan: Ferry Bouman (Undercover) krijgt eigen Netflix film.

Boek over Bob Lemmens van Hugo Luijten

En niet alleen Ferry Bouman gaat de hoofdrol spelen in een spinoff; ook Bob Lemmens – die in Undercover wordt gespeeld door Tom Waes – leren we beter kennen. Niet met een film, maar met een boek. Hugo Luijten schrijft de Undercover-thriller Alles of niets. Bob Lemmens moet deze keer infiltreren in een bende die zich bezighoudt met het witwassen van gigantische bedragen aan crimineel geld. Het verhaal speelt zich af in Belgisch en Nederlands Limburg; in de grensstreek tussen Maaseik en Roermond. Maar ook Antwerpen speelt een rol. Nieuwsgierig geworden? Undercover: boek van Hugo Luijten rondom Bob.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

19 mei 2020 /