Undercover seizoen 3 binnenkort op Netflix?

Undercover seizoen 3 binnenkort op Netflix? Dat idee kregen heel wat fans toen Netflix een afbeelding deelde met daarin aangekondigde series. Daarbij staan ook Undercover 2 en 3. Maar helaas ik moet je teleurstellen; de opnames van het derde seizoen van Undercover zijn door corona zelfs uitgesteld, zo vertelde hoofdrolspeler Tom Waes ons zelf. Maar er is goed nieuws! Op maandag 5 oktober 2020 zijn ze dan eindelijk gestart! En we weten al wat meer over dit nieuwe seizoen…

Kijk het eerste seizoen van Undercover nu op dvd.

Undercover seizoen 2

Gelukkig is er ook goed nieuws! Undercover 2 kunnen we vanaf 6 september 2020 op tv en via Netflix zien. Met opnames van seizoen 2 waren ze tenslotte vorig jaar april al gestart. Verschillende acteurs en actrices hebben er tijdens die opnameperiode van alles over gedeeld op Instagram. Iets wat wij bij VlaamsKijken natuurlijk hebben gespot.

Cast tweede seizoen Undercover

Zo denk ik dat ik – en ik schreef dit bericht destijds voor de het officieel bekendgemaakt was – de cast van het tweede seizoen van Undercover al goed in beeld heb. Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers en Elise Schaap ontbreken hierin niet. Maar ook Rico Verhoeven, Manou Kersting, Juda GoslingaRubén Ochandiano, Alexej ManvelovSanne Samina Hanssen, Ruth Becquart,  Robrecht Vanden Thoren, Sebastien Dewaele en Emma Verlinden verwacht ik in het tweede seizoen van Undercover.

Goed nieuws: Er zijn verschillende namen uit dit rijtje ook officieel bevestigd door Eén en Netflix. Ontdek hier welke acteurs en actrices je gaat zien in het tweede seizoen van Undercover. Tevens deel ik de trailer, teasers en nog meer informatie over het verhaal…

Undercover seizoen 3

Dat er een derde seizoen van Undercover komt, heeft Elise Schaap eind januari bekendgemaakt bij Jinek. Tom Waes deed toen nog mysterieus, maar de Nederlandse actrice kon haar enthousiasme niet verbergen. Online is er verder niets over te vinden. Toen overal berichten verschenen dat Undercover seizoen 3, meteen na of zelfs gelijk met seizoen 2 gereleased zou worden, had ik daarover al mijn twijfels.

Ik schreef destijds: “De opnames zouden dan aansluitend aan die van het tweede seizoen geweest moeten zijn, want verder komt er echt niets voorbij als je de #undercoverserie bekijkt. Tja, en wanneer had Tom Waes dat bijvoorbeeld moeten draaien. Die heeft ondertussen onder andere Kamp Waes gemaakt. Nee, wat dat betreft, denk ik dus dat de onderstaande aankondiging van Netflix gewoon weergeeft welke series er officieel zijn bevestigd.”

Anna Drijver in derde seizoen?

En ik had nog meer twijfels: “Stel dat men vrij vlot na het tweede seizoen gestart is met het filmen van het derde seizoen van Undercover dan vraag ik me wel af of Anna Drijver meespeelt in het derde seizoen. Zij maakte in mei 2019 namelijk bekend dat ze zwanger was van haar tweede kindje (samen met acteur Benja Bruining). Zoon Jona is begin november geboren. Hoe de zwangerschap in het tweede seizoen van Undercover is verwerkt, is ook nog niet duidelijk.” Als je – net als ik – al naar het tweede seizoen aan het kijken bent, dan weet je dat. Behoor je tot de groep die de afleveringen opspaart tot je 8 november Undercover kunt bingewatchen: ik zal niet spoileren.

Kortom: we blijven het nieuws op de voet volgen. En als er officieel iets wordt bevestigd over de releasedatum van het derde seizoen van Undercover, dan deel ik dat zo snel mogelijk in onze Facebook-groep. Maar weet dus dat berichten die zeggen dat ‘Undercover 3’ snel of in 2020 volgt echt onzin zijn. Tom Waes heeft aan ons bevestigd dat de opnames van het derde seizoen Undercover zijn uitgesteld. Gelukkig zijn ze inmiddels wel opgepakt. Op maandag 5 oktober heeft Eén gedeeld dat de opnames van Undercover seizoen 3 zijn gestart!

Ferry Bouman heeft nieuws over Undercover 3

En ook Netflix heeft een filmpje gelanceerd met daarin een mededeling van Ferry Bouman. Wat we verder al weten (dankzij Instagram) is dat Joël Vanhoebrouck (die je kent van het geweldige Black Out!, maar ook van Eigen Kweek en De Infiltrant) de regisseur is van het derde seizoen van Undercover. Konrad Widelski is verantwoordelijk voor camera.

Er zijn nog wel 2 andere nieuwtjes:

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 april 2020 /