Clan: zussen Goethals willen schoenbroer vermoorden

Clan draait om de zussen Goethals. Sinds de vroege dood van hun ouders hangen ze als een echte clan aan elkaar. Ze zijn met vijven, maar de band met die vijfde zus is verwaterd sinds haar huwelijk met de irritante Jean-Claude. Daarom beramen ze de moord op hun onhebbelijke schoonbroer.

De creatieve, bijdehante tantes bedenken vernuftige plannen, maar steeds zit er wel weer iets tegen. Je kunt je voorstellen dat dit dus echt zo’n serie is, waar je echt van de ene naar de andere aflevering gaat. Je wil tenslotte weten of het ze lukt. Tip: begin er dus op tijd aan… Anders wordt het nachtwerk.

De cast bevat veel bekende namen. Zo worden de zussen gespeeld door Barbara Sarafian, Kristine van Pellicom, Ruth Becquart, Maaike Neuville en Inge Paulussen. Dirk Roofthooft speelt Jean-Claude. Verder op het affiche Geert Van Rampelberg, Robbie Cleiren, Steve Geerts, Mathijs Scheepers, Tibo Vandenborre, Stefaan Degand, Gida De Bal, Jaak Van Assche, Emilia Florentie, Sien Eggers, Gert Winckelmans, Herbert Flack en Greg Timmermans. Clan is geregisseerd door Kaat Beels en Nathalie Basteyns.

Denk je ‘die serie zegt me wel wat’ dat kan. Clan werd vanaf 19 mei 2013 uitgezonden op RTL4.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 september 2016 /