Clan: zussen Goethals willen schoenbroer vermoorden

Clan draait om de zussen Goethals. Sinds de vroege dood van hun ouders hangen ze als een echte clan aan elkaar. Ze zijn met vijven, maar de band met die vijfde zus is verwaterd sinds haar huwelijk met de irritante Jean-Claude. Daarom beramen ze de moord op hun onhebbelijke schoonbroer.

De creatieve, bijdehante tantes bedenken vernuftige plannen, maar steeds zit er wel weer iets tegen. Je kunt je voorstellen dat dit dus echt zo’n serie is, waar je echt van de ene naar de andere aflevering gaat. Je wil tenslotte weten of het ze lukt. Tip: begin er dus op tijd aan… Anders wordt het nachtwerk.

De cast bevat veel bekende namen. Zo worden de zussen gespeeld door Barbara Sarafian, Kristine van Pellicom, Ruth Becquart, Maaike Neuville en Inge Paulussen. Dirk Roofthooft speelt Jean-Claude. Verder op het affiche Geert Van Rampelberg, Robbie Cleiren, Steve Geerts, Mathijs Scheepers, Tibo Vandenborre, Stefaan Degand, Gida De Bal, Jaak Van Assche, Emilia Florentie, Sien Eggers, Gert Winckelmans, Herbert Flack en Greg Timmermans. Clan is geregisseerd door Kaat Beels en Nathalie Basteyns.

Denk je ‘die serie zegt me wel wat’ dat kan. Clan werd vanaf 19 mei 2013 uitgezonden op RTL4.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 september 2016 /