Torpedo nu voor 4,39 euro!

Torpedo met Joren Seldeslachts, Ella-June Henrard en Koen De Bouw is nu voor 4,39 euro verkrijgbaar bij Bol.com en Mediamarkt! Deze en andere Vlaamse film koopjes heb ik voor jullie gespot! Doe er je voordeel mee.

Film Torpedo 4,39 euro

Torpedo speelt zich af in 1943. Een bende Vlaamse rebellen krijgt een geheime opdracht. Ze moeten met een gekaapte Duitse onderzeeër van Congo naar de Verenigde Staten varen met aan boord een cargo waarmee de geallieerden de oorlog wel eens zouden kunnen winnen. Ik krijg er in ieder geval al zin in als ik de trailer hieronder zie.

Cast Torpedo

Voor ik over ga naar nog meer Vlaamse film koopjes – ik heb er inderdaad nog meer gespot – wil ik toch even stil staan bij de cast van Torpedo. Die is namelijk fantastisch. Koen De Bouw, Joren Seldeslachts, Sven De Ridder, Stefan Perceval, Bert Haelvoet, Gilles De Schryver, Robrecht Vanden Thoren, Vic de Wachter, Steve Geerts en niet te vergeten Ella-June Henrard – ze spelen allemaal een rol in deze film.

Trailer Torpedo

Prijs Torpedo dvd met verzendkosten

Zowel bij Bol.com als bij Mediamarkt geldt: gratis verzonden vanaf 20,- euro. Daarnaast hoeven ook Select-leden van Bol.com (daar betaal je 9,99 euro per jaar voor) geen verzendkosten bij Torpedo te betalen. Wil je alleen de dvd van Torpedo bestellen, nu deze zo goedkoop is? Dan betaal je in totaal 7,38 euro. Dat is nog steeds geen geld voor deze spectaculaire Vlaamse film.

Koopjes in Muziek, film en game outlet Bol.com

Torpedo vind je nu dus al in de Muziek, film en game outlet van Bol.com. Daar spotten we ook het tweede album van Campus 12 met de bonus dvd, waarin alle afleveringen staan van de webreeks Bootcamp. Goed nieuws voor de fans van Campus 12, want die cd kost nu maar 3,39 euro. Verder valt het wat koopjes onder de vijf euro betreft een beetje tegen. Bij Bol spotten we wel de Vlaamse Blockbuster Collectie met Terug naar Morgen, Marina, De Behandeling en Het Vonnis samen voor 6,99 euro. Safety First is hier verkrijgbaar voor 5,09 euro en Weekend Aan zee voor 5,70 euro.

Vlaamse film-koopjes onder de vijf euro bij MediaMarkt

Bij MediaMarkt zijn sowieso nog verschillende Vlaamse-film koopjes te vinden. Hoe ik ze spot? Ik zet gewoon de prijs sortering van laag naar hoog en struin door de dvd’s die voor minder dan vijf euro worden aangeboden. Bij MediaMarkt zie je hoeveel stuk(s) er nog in voorraad zijn. Dat is soms beperkt (denk 1 of 2 stuks). Wacht dus ook niet te lang met het slaan van je slag. Klik op de naam om meteen naar de webshop van Mediamarkt te gaan.

Zo kun je voor 1,99 euro per stuk Het Vonnis, Black, Allemaal Familie en Helden Van de Zee aan je winkelmandje toevoegen. Voor 2,99 euro heb je bijvoorbeeld Bad Trip en Verborgen Verlangen. De Premier, Safety First, Het Varken van madonna, Marina, Broer, Baba yega zijn dan weer verkrijgbaar voor 3,99 euro. Voor Torpedo betaal je dus 4,39 euro. En ook Pippa, Het Tweede Gelaat, Patser, The Thriller Collection (met De Premier, D’Ardennen en Dode Hoek), Wat Mannen Willen, Frits & Franky en – nog zo’n nieuwe film – Trio heb je nog voor minder als vijf euro. Deze films zijn verkrijgbaar voor 4,99 euro. Verschillende van deze films zijn zelfs zo voordelig als Blu-ray verkrijgbaar.

(Dit artikel schreef ik op 26 juli 2020 – prijzen kunnen veranderen. Check dus de prijs in de webshop, voordat je gaat afrekenen en misschien toch voor verrassingen komt te staan. Wist je dat je daarnaast met je aankoop ook VlaamsKijken steunt. We krijgen namelijk een klein percentage als commissie, omdat je via onze link hebt doorgeklikt naar de webshop.)

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

25 juli 2020 /