Undercover tweede seizoen: filmen vanaf april 2019

Undercover – de tv-serie met Anna Drijver en Tom Waes – krijgt waarschijnlijk een tweede seizoen. Dat lees ik net in het persbericht waarin productiemaatschappij De Mensen de winst van de publiekprijs tijdens het Duitse Seriencamp Festival bekendmaakt.

Hoofd fictie van De Mensen Pieter Van Huyck zegt het volgende: “Deze prijs is een groot compliment voor cast en crew, en kan ons ook helpen bij het rondkrijgen van de financiering van seizoen 2, dat we in principe filmen vanaf april 2019. Het is namelijk niet evident om partners zoals ZDF zo ver te krijgen dat ze al opnieuw investeren, vooraleer ze de reactie van hun publiek op het eerste seizoen kennen. Undercover 1 wordt immers pas in 2019 in Duitsland uitgezonden, omdat Eén -vanzelfsprekend- als zender de wereldpremière heeft.”

De serie waarin zowel Nederlandse als Vlaamse acteurs samen zullen schitteren, is vanaf het voorjaar van 2019 te zien op tv. Daarnaast hebben ook Netflix en ZDF de uitzendrechten gekocht. Ik kon de trailer nog niet op YouTube vinden, maar Eén heeft ‘m alvast op de website staan. Klik hier om ‘m te bekijken. Ik verwacht er veel van. Jullie?

Wil je meer over Undercover lezen, klik dan hier?

Foto: Undercover VRT/Jo Voets

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 november 2018 /