Undercover tweede seizoen: filmen vanaf april 2019

Undercover – de tv-serie met Anna Drijver en Tom Waes – krijgt waarschijnlijk een tweede seizoen. Dat lees ik net in het persbericht waarin productiemaatschappij De Mensen de winst van de publiekprijs tijdens het Duitse Seriencamp Festival bekendmaakt.

Hoofd fictie van De Mensen Pieter Van Huyck zegt het volgende: “Deze prijs is een groot compliment voor cast en crew, en kan ons ook helpen bij het rondkrijgen van de financiering van seizoen 2, dat we in principe filmen vanaf april 2019. Het is namelijk niet evident om partners zoals ZDF zo ver te krijgen dat ze al opnieuw investeren, vooraleer ze de reactie van hun publiek op het eerste seizoen kennen. Undercover 1 wordt immers pas in 2019 in Duitsland uitgezonden, omdat Eén -vanzelfsprekend- als zender de wereldpremière heeft.”

De serie waarin zowel Nederlandse als Vlaamse acteurs samen zullen schitteren, is vanaf het voorjaar van 2019 te zien op tv. Daarnaast hebben ook Netflix en ZDF de uitzendrechten gekocht. Ik kon de trailer nog niet op YouTube vinden, maar Eén heeft ‘m alvast op de website staan. Klik hier om ‘m te bekijken. Ik verwacht er veel van. Jullie?

Wil je meer over Undercover lezen, klik dan hier?

Foto: Undercover VRT/Jo Voets

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

12 november 2018 /