Bowling Balls 4 september in tv-première op VTM

Bowling Balls met onder andere Jonas Van Geel, Nathalie Meskens, Wim Opbrouck, Peter Van den Begin, Jonas Van Geel, Sven De Ridder, Manou Kersting, Charlotte Vandermeersch en Filip Peeters beleeft aanstaande zondag 4 september zijn tv-première bij VTM. Deze populaire Belgische film uit 2014 wist meer dan 250.000 bezoekers naar de bioscoop te trekken.

Ronkende Harley Davidsons, kale koppen met lange baarden en gevloek bij de vleet. Met een flinke dosis zwarte humor neemt de Vlaamse actiekomedie Bowling Balls de cultuur van de motorbendes op de korrel. Bowling Balls is een film van regisseur Marc Punt, die eerder al verantwoordelijk was voor de scenario’s van de Vlaamse televisieserie Matroesjka’s en de film Frits & Freddy.

De motorclub Bowling Balls wordt geleid door president Mon Dewilde (Wim Opbrouck), een ex-belastingcontroleur. De Bowling Balls spiegelen zich graag aan beruchte bendes zoals de Hells Angels en de Outlaws, al zijn haar leden weliswaar een pak minder heldhaftig. Ze houden zich bezig met de verkoop van gestolen auto’s, maar krijgen steeds meer concurrentie van een rivaliserende bende, de Banana Knights. Dat leidt tot hoogoplopende spanningen. Maar het loopt pas echt fout wanneer Bowling Ball Gino (Jonas Van Geel) een amoureuze relatie begint met Tina (Nathalie Meskens), de jongere zus van de president van de Banana Knights.

Zelf heb ik ‘m al gezien en ik heb er echt van genoten. Voor mij reden om zondag in te loggen op VTM (via site of de app) en meteen te kijken. Geen tijd zondag? Dan kun je ‘m natuurlijk ook op dvd aanschaffen.

Bekijk de trailer van Bowling Balls

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

31 augustus 2016 /