Kevin Janssens en Ella-June Henrard spelen hoofdrol Fair Trade

Kevin Janssens en Ella-June Henrard spelen de hoofdrol in Fair Trade. Deze nieuwe VTM-reeks komt van de hand van Marc Punt. Die kun je kennen van bijvoorbeeld Matroesjka’s, Frits en Freddy, Bowling Balls en Pippa. Je kunt absoluut spreken van een sterrencast! Te zien op Streamz en vanaf vanavond – maandag 15 februari – om 22.05 uur bij VTM.

UPDATE 15 FEBRUARI 2023: Fair Trade seizoen 2: cast etc | Op Streamz & Prime Video te kijken

Cast Fair Trade

Naast Kevin Janssens en Ella-June Henrard spelen bekende acteurs en actrices als Axel Daeseleire, Peter Van den Begin, Jeroen Perceval, Anouck Luyten, Brik Van Dyck, Tania Van der Sanden, Charlotte Timmers, Tine Reymer, Sven De Ridder, Manou Kersting, Peter Van de Velde, Tania Kloek, Daphne Wellens, Vicky Florus en Bill Barberis ook een rol.

Hier ontdek je alles over de cast van Fair Trade.

Verhaal van Fair Trade

De serie vertelt het verhaal van Walter Wilson (Kevin Janssens) en Robin De Rover (Ella-June Henrard). Beide agenten met jaren dienst die aan de verkeerde kant van de wet belanden. Ze zijn ooit met veel inzet en nobele idealen aan hun carrière bij de politie begonnen. Maar te dikwijls zagen zij maandenlang intensief en gevaarlijk speurwerk verloren gaan door in hun ogen irrelevante procedurefouten, handigheidjes van dure advocaten en dubieuze beslissingen van wereldvreemde rechters. Ze beginnen alsmaar meer buiten de lijntjes te kleuren. Steeds meer, steeds vaker.

Tine Reymer & Peter Van den Begin

Leuk detail: Peter Van den Begin en zijn partner Tine Reymer zijn al jaren een stel. In deze serie staan ze voor het eerst samen voor de camera’s in een serie of film. Peter en regisseur Marc Punt werkte eerder samen in Matroesjka’s, Frits en Freddy, Frits en Franky en Bowling Balls.

Cast Fair Trade - Kevin Janssens en Ella-June Henrard spelen hoofdrol Fair Trade (VTM)

Van links naar rechts: Anouck Luyten, Bill Barberis, Sven De Ridder, Brik Van Dyck, Ella-June Henrard, Kevin Janssens, Peter Van de Velde (inderdaad, die kun je kennen als Piet Piraat), Vicky Florus, Peter Van den Begin en Axel Daeseleire. Ontbreken op de groepsfoto: Jeroen Perceval, Tania Van der Sanden, Charlotte Timmers, Daphne Wellens, Tania Kloek, Tine Reymer en Manou Kersting.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 juli 2019 /