#LikeMe-winterspecials – derde seizoen 2022 op tv

Het derde seizoen van #LikeMe is door Corona vertraagd en zal begin 2022 op tv (bij Ketnet) te zien zijn. Helaas is ook #LikeMe In Concert verplaatst. Maar er is ook goed nieuws, want er komen #LikeMe-winterspecials! Je leest er alles over in dit artikel.

Videoboodschap cast #LikeMe

De cast van #LikeMe heeft zojuist een videoboodschap gedeeld met belangrijk nieuws over het derde seizoen en de concerten. “We vinden het ontzettend jammer dat de opnames uitgesteld worden en we niet kunnen optreden voor alle Ketnetters in september. Net als alle fans hebben we er echt naar uitgekeken, maar hun veiligheid en welzijn is onze prioriteit. We vliegen er deze zomer volle bak in zodat de Ketnetters eind december kunnen genieten van bijzondere winterspecials. En in 2021 maken we er een extra groot feestje van in het Sportpaleis!”, aldus Danny Dorland, Pommelien Thijs, Francisco Schuster, Camille Dhont en Maksim Stojanac.

#LikeMe Winterspecials

De #LikeMe Winterspecials zullen in de kerstvakantie te zien zijn op Ketnet. Deze winterspecials worden momenteel opgenomen in een kleine bubbel rondom de acteurs en actrices. Wat je kunt verwachten van de #LikeMe Winterspecials? Dit worden dus nieuwe verhalen en liedjes. Waarbij ik verwacht dat ze – door die kleine bubbel – meer inzoomen op één personage per special. Misschien een beetje, zoals de #LikeMe-boekenreeks?

Op dinsdag 15 december is meer bekendgemaakt over de #LikeMe Winterspecial! Klik en ontdek welke bekende acteur een mooie rol speelt.

Derde seizoen #LikeMe in 2022 op tv

Natuurlijk komt er wel een seizoen 3 van #LikeMe. Het derde seizoen van #LikeMe wordt begin 2022 op tv uitgezonden bij Ketnet. In het persbericht laat de zender weten dat daar absoluut geen twijfel over is. De serie is zo populair! En zoals Ketnet dat omschrijft: “Heeft de kracht om kinderen te laten dromen, zingen en dansen, én om generaties met elkaar te verbinden. Dat bleek uit het succes van de eerste twee seizoenen. Met ruim 355.000 kijkers in totaal, 78% marktaandeel op televisie, gemiddeld 120.000 views per aflevering op de online platformen van Ketnet en haast 770.000 views op YouTube voor de videoclip van ‘Laat ons een bloem’ is het duidelijk dat veel Ketnetters en hun (groot)ouders er geen genoeg van kunnen krijgen.”

Heb jij #LikeMe gemist? Het eerste seizoen van de serie is vanuit Nederland te zien op Videoland. Je kunt de serie ook terugkijken op dvd.

Opnames #LikeMe 3

Ketnet bevestigt dat er zeker een derde seizoen van #LikeMe wordt gemaakt. “Nieuwe afleveringen opnemen vraagt echter om veel acteurs, figuranten en dansers die in kleine klaslokalen en smalle schoolgangen samen worden gebracht. Dat is met de huidige coronamaatregelen moeilijk realiseerbaar. Om de opnames in de beste omstandigheden te kunnen realiseren – zonder afbreuk te doen aan het format en de kracht van de reeks – is er beslist om de opnames van het derde seizoen uit te stellen.” De opnames van #LikeMe 3 verschuiven naar 2021. Het derde seizoen van #LikeMe is dan begin 2022 op Ketnet te zien.

#LikeMe In Concert

#LikeMe In Concert gaat naar 2021. In het persbericht staat: “Ketnet en Fabric Magic vinden het belangrijk dat alle kinderen en ouders met een ticket het concert kunnen beleven in de beste en veiligste omstandigheden. De coronamaatregelen maken het niet mogelijk om duizenden #LikeMe-fans en hun ouders te ontvangen in het Sportpaleis om samen mee te zingen en te dansen. Daarom is er beslist om nieuwe concerten vast te leggen op 13 en 14 maart 2021.” Heb je een kaartje, dan krijg je een mailtje.

Wil je toch genieten van de muziek deze vakantie? Dan kun je natuurlijk eindeloos naar de soundtrack luisteren.

#LikeMe zoektocht

Gelukkig is er – naast de aankondiging van de #LikeMe Winterspecials – nog meer goed nieuws. Deze zomer kun je tenslotte genieten van de #LikeMe-zoektocht in Adventure Valley Durbuy. Heb je de boekenreeks van de serie nog niet gelezen, dan kun je daar vervolgens bij wegdromen. Kortom: deze zomer hoef je nog niet zonder #LikeMe. In dit artikel vertel ik jullie er alles over: #LikeMe zoektocht in Durbuy.

#LikeMe is een coproductie van Fabric Magic en Ketnet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 juli 2020 /