Razend spannende start seizoen 30 Familie (najaar 2020 bij VTM)

Familie is vanaf maandag 24 augustus weer terug van VTM. De serie start dan aan het dertigste seizoen met een razend spannende seizoensstart. VTM GO-kijkers kunnen deze eerste aflevering al eerder bewonderen. Ontdek nu alles over seizoen 30 van Familie!

Familie seizoen 30: najaar 2020

Toen het coronavirus de opnames van het 29ste seizoen van Familie verstoorde, was het de vraag wanneer de serie terug op VTM te zien zou zijn. Gelukkig kwam er al snel goed nieuws en kon er volledig coronaproof gedraaid worden (klik voor backstage-beelden). Vanaf maandag 24 augustus is Familie – met het dertigste seizoen – dus weer terug. Een mooie start van de najaarsprogrammering van VTM (waarin maar liefst 14 nieuwe programma’s zijn voorgesteld). Seizoen dertig van Familie start om 20.00 uur met een dubbelaflevering.

Dubbelaflevering Familie eerder op VTM GO

Voor wie niet tot 24 augustus kan wachten, is er goed nieuws. Op zondag 23 augustus frist VTM het geheugen van de kijkers nog eens op met de heruitzending van de slotaflevering van vorig seizoen om 19.55. (Of je leest dit artikel met de Familie-cliffhangers).Aansluitend is de eerste dubbelaflevering van het nieuwe seizoen in absolute preview en volledig gratis te bekijken op VTM GO. Zo krijgen de fans één dag eerder al in primeur de eerste nieuwe aflevering te zien.

Check foto’s dertigste seizoen Familie

Hoe gaat Familie verder in najaar 2020?

Familie seizoen dertig biedt antwoorden op de 5 vragen waarmee de kijkers de zomer in gingen. Hoe ontwaken Jonas (David Cantens) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) na hun stomende nacht, waarin ze betrapt werden door Amélie (Erika Van Tielen)? Wat is ontvoerder Tony (Jeroen Van Dyck) met de hoogzwangere Hanne (Margot Hallemans) van plan? Hervalt Quinten (Maxime De Winne) in zijn oude drankverslaving?

Pakken Cédric (Yanni Bourguignon), Véronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers) definitief hun koffers om een nieuw leven op te bouwen in Singapore? En slaat de vonk tussen Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van Haesendonck)in het dertigste seizoen van Familie terug over?

Telenovelle Sara

Telenovelle Sara heeft de plaats in het uitzendschema van VTM in de coronaperiode van Familie ingenomen. Daar komt nu verandering in. In de week van 24 augustus volgt er iedere weekdag na Familie een nieuwe afleveringen. Vanaf 31 augustus verschuift Sara naar de vooravond en krijgen de fans elke weekdag om 18.20 het vervolg te zien. Hier lees je alles over Telenovelle Sara. En wist je dat VTM ook werkt aan een nieuwe telenovelle met Tinne Oltmans en Oscar Willems?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 augustus 2020 /