Patser vanavond op VTM te zien

Patser is vanavond 16 november om 21.10 te zien op VTM, daarna staat hij naar verwachting (een week) op VTM GO. Daarbij schaart VTM deze actiefilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah – heel terecht – bij de filmkleppers uit Hollywood.

Patser bij VTM

Patser vertelt het waanzinnige verhaal van vier vrienden op ‘t Kiel in Antwerpen die ervan dromen om te leven als echte patsers. Snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface. Ze besluiten een cokedeal te saboteren en de drugs zelf te verpatsen, maar de zaken lopen compleet uit de hand. De hoofdrollen worden gespeeld door Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar en Saïd Boumazoughe.

Over deze film hebben we natuurlijk al van alles geschreven. Klik hier voor het Patser-overzicht van VlaamsKijken. Leuke nieuwtjes. Patser-gezicht Junes Lazaar is vanaf dit najaar te zien in het twaalfde seizoen van De Buurtpolitie. En ook van Nora Gharib kon je dit najaar al genieten.

Films op VTM Go

Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van de precieze uitzenddatum van Patser op VTM. Als je VTM Go hebt, is het ook goed om in de gaten te houden of de film daar wordt gedeeld of niet. Daar staan namelijk ook verschillende films in. Op dit moment kun je bijvoorbeeld genieten van Crimi Clowns De Movie, Linkeroever en Plan Bart.

Andere bekende films

Met andere titels als Bridget Jones’s Baby, Spider-Man: Homecoming en Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales staat VTM ook dit najaar garant voor gezellige filmavonden.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

20 augustus 2019 /