Everybody Loves Diamonds: cast met Johan Heldenbergh

Everybody Loves Diamonds is sinds medio oktober wereldwijd te zien op Prime Video. Deze serie is geïnspireerd op de Antwerp Diamond Heist uit 2003; ook wel de grootste diamant diefstal ter wereld genoemd. De internationale serie Everybody Loves Diamonds kent ook een aantal Vlamingen in de cast, zoals Johan Heldenbergh, Issam Dakka, Jean Janssens en Peter Van den Begin.

Everybody Loves Diamonds kijken op Prime Video? Start nu 30 dagen gratis kijken op Prime Video.

Everybody Loves Diamonds

In de achtdelige serie Everybody Loves Diamonds volgt een team van kleine Italiaanse criminelen, onder leiding van Leonardo Notarbartolo (Rossi Stuart), die erin slaagt om de hoogste beveiliging te misleiden met een geniaal meesterbreinplan en voor miljoenen dollars aan edelstenen te stelen uit het Antwerpse Diamantcentrum.

Cast Everybody Loves Diamonds

De cast van deze Italiaanse heist-serie met komische twist wordt gevormd door internationale acteurs als Kim Rossi Stuart, Anna Foglietta, Gian Marco Tognazzi, Carlotta Antonelli, Leonardo Lidi en de Belgische acteur Johan Heldenbergh. Johan Heldenbergh speelt inspecteur Mertens. Maar we zien nog meer Vlamingen, zoals Issam Dakka als Khadir, Jean Janssens als Nadine en Peter Van den Begin als Simon Van de Velde.

Vlaamse acteurs

Waar je de Vlaamse acteurs uit de Everybody Loves Diamonds cast van kent? We zetten het op een rijtje:

Makers

De Original Series Everybody Loves Diamonds is geïnspireerd op de Antwerp Diamond Heist uit 2003, door media over de hele wereld ‘de grootste diamant diefstal ter wereld’ genoemd. De achtdelige serie  Everybody Loves Diamonds is geregisseerd door Gianluca Maria Tavarelli, geproduceerd door Mario Gianani en Lorenzo Gangarossa voor Wildside, een bedrijf van Fremantle en geschreven door Michele Astori, Stefano Bises, Giulio Carrieri en Bernardo Pellegrini.

Prime Video

Everybody Loves Diamonds is in oktober 2023 exclusief gelanceerd op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld. De serie is de nieuwste toevoeging aan het Prime-lidmaatschap. Wist je dat je daar meer series en films met Vlaamse acteurs en actrices vindt? Klik hier voor alle Prime-producties waar we over hebben geschreven. Zeker voor Nederlandse liefhebbers van Vlaamse series is het een aanrader. Zo kijk je er ook naar Exen en De Club.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 november 2023 /