Nieuw seizoen De regels van Floor bij VPRO

Georgina Verbaan en Jeroen Spitzenberger in nieuw seizoen De regels van Floor. Het vierde seizoen van De regels van Floor is te zien vanaf zondag 28 maart om 09.00 uur bij de VPRO op NPO Zapp. Er zijn zestien nieuwe afleveringen, waarvan er wekelijks twee achter elkaar worden uitgezonden.

Vierde seizoen De regels van Floor

Floor is terug in een nieuw seizoen van het VPRO Jeugd serie De regels van Floor, waarin ze opnieuw voor lastige dilemma’s staat. Wat als je op anti-pestcursus wordt gestuurd met je pester? Of als je beste vriendin verkering krijgt met een sukkel? Hoe kom je af van je irritante oppas? Hoe zorg je voor een traktatie die iedereen omver blaast? Floor staat in het vierde seizoen weer voor een aantal lastige keuzes, maar weet altijd een originele oplossing te vinden.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Kinderen kunnen regels bepalen

In De regels van Floor probeert het eigenwijze meisje Floor antwoord te geven op de belangrijkste vragen van een 11-jarige. Waar de regels gewoonlijk door volwassenen worden gemaakt, vindt Floor dat kinderen dat heel goed zelf kunnen. Voor Floor klinkt een programma als Kinderen Kopen Een Huis dus niet gek.

Cast De regels van Floor

Ook dit seizoen zijn de hoofdrollen weggelegd voor Bobbie Mulder, Ole Kroes, Elisa Beuger en Ferdi Stofmeel. Bijrollen zijn er onder andere voor Georgina Verbaan, Jeroen Spitzenberger, Juvat Westendorp, Tina de Bruin, Maarten Heijmans, Bas Hoeflaak, Stefan Stasse en Rosa Reuten.

Over verschillende acteurs en actrices van De regels van Floor hebben we op VlaamsKijken al geschreven. Een kort overzicht van waar je ze van kent.

Makers

Albert Jan van Rees en Jamille van Wijngaarden verzorgen de regie van het vierde seizoen De regels van Floor. Lotte Tabbers, Luuk van Bemmelen, Tim Kamps, Renske de Greef, Martijn Hillenius, Anne Barnhoorn en Maurice Trouwborst zijn verantwoordelijk voor het scenario. De serie is gebaseerd op de populaire gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman. Zij is ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie. Dit is een productie van NL Film in co-productie met VPRO.

International Emmy Kids Award

In 2020 ontving het eerste seizoen van deze serie een International Emmy Kids Award in de categorie Beste Serie. In 2018 won de serie een Cinekid Leeuw Juryprijs voor Beste Fictieserie en in 2019 de Cinekid Nationale Publieksprijs Bovenbouw. De regels van Floor is ook te kijken in België, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Spanje, Frankrijk en Franssprekende landen in Afrika.

Foto: VPRO.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 maart 2021 /