Casa Di Beau: gasten met Beau van Erven Dorens naar Toscane

Beau van Erven Dorens neemt zijn gasten mee naar Toscane en vraagt ze het hemd van het lijf in Casa Di Beau; te kijken sinds donderdag 31 augustus om 20.30 uur bij RTL4. De eerste twee afleveringen staan daarnaast op Videoland.

Casa Di Beau

Casa Di Beau is het derde seizoen van de reeks, waarbij Beau van Erven Dorens zijn gasten in Italië ontvangt. Eerder konden we al kijken naar Isola di Beau (op Sardinië) en Lago di Beau (aan het Comomeer). Waar Beau van Erven Dorens zijn gasten ontvangt; de casa is eigenlijk Castello di Cafaggio in Impruneta – de stad die ook bekend staat om de terracotta. Het ligt iets ten zuiden van Florence.

Gasten Casa Di Beau

Iedere week ontvangt Beau van Erven Dorens* twee gasten in Casa Di Beau. In aflevering 1 komen Kees van der Spek en Ellen ten Damme langs. En in aflevering 2 zien we Glenn de Randamie aka Typhoon en Sylvia Geersen. Holly Mae Brood en Sinan Can zijn te gast in aflevering 3. In aflevering 4 zijn de gasten in Casa Di Beau Thomas Dekker en Saskia Noort. De vijfde aflevering zien we Edwin Evers en Davina Michelle als de gasten van Beau van Erven Dorens in Italië.

Hier ken je de gasten van:

  • Kees van der Spek bracht recent zijn boek Beroep: avonturier* uit. Je kent hem natuurlijk van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt.
  • Ellen ten Damme* kennen we vooral als zangeres, maar wist je dat ze ook als actrice te zien was in bijvoorbeeld All Stars? Ze ging ook uit de kleren voor het goede doel.
  • Glenn de Randamie kennen we beter als Typhoon. De zanger / rapper zou in het gecancelde seizoen van The Voice samen met Maan The Comeback Stage gaan doen.
  • Sylvia Geersen konden we dit jaar volgen als De Bachelorette. In dit programma leerde het model haar vriend Joris kennen.
  • Holly Mae Brood presenteert op dit moment Love Island 2023. Maar je kent haar ook als actrice uit onder andere The Takeover.
  • Sinan Can heeft al heel wat indrukwekkende programma’s gemaakt, denk aan Retour Kalifaat, maar ook Sinan op zoek naar het paradijs.
  • Thomas Dekker  behoorde tot de beste wielrenners van Nederland… Tot hij in 2009 geschorst werd, omdat hij epo (doping) had gebruikt. Hij keerde in de zomer van 2011 weer terug op de fiets, maar behaalde nooit meer zijn niveau en besloot in 2015 te stoppen. Nu is hij wieleranalist. Over zijn leven verschenen de boeken Schoon genoeg*, zijn biografie: Thomas Dekker. Mijn gevecht* en recent nog Koersen op geluk*.
  • Saskia Noort kennen we als bestsellersschrijfster van onder andere deze boeken*. Verschillende boeken van Saskia Noort zijn ook verfilmd. We schreven bijvoorbeeld over Terug naar de kust, Stromboli en De Eetclub.
  • Davina Michelle* is zangeres; ze deed mee aan het vijfde seizoen van Idols. Maar brak vooral door met haar YouTube kanaal.
  • Edwin Evers kennen we allemaal als radio-dj. Maar hij maakt de laatste tijd vooral muziek. Zijn nieuwste cd komt volgende maand uit. Ontdek hier Levensdraden*.

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens is natuurlijk al jaren een bekend gezicht op tv. Recent kon je van hem nog kijken naar Beau & Michiel in Amerika. Maar we schreven bijvoorbeeld ook over Race om de Ringen en Beau in Floradorp; nog twee programma’s die hij eerder maakte.

Casa Di Beau kijken

Casa Di Beau is vanaf donderdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur bij RTL4 te kijken. Je kijkt een week vooruit via Videoland. Wist je dat je daarnaast tegenwoordig 7 dagen gratis kunt terugkijken via de TV Gemist optie van Videoland? Je kijkt tot zeven dagen je favoriete RTL programma’s terug. Dat kan zowel via de website als de app. Wil je dit vanuit het buitenland doen, dan vermoed ik dat je wel een VPN Verbinding nodig hebt, die je op Nederland zet. Je kunt het altijd eventjes testen. Sowieso: werkt het niet met een VPN, dan kun je je abonnement meteen weer opzeggen. Ze hebben namelijk een gratis testperiode.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

21 september 2023 /