Isola di Beau met deze gasten bij Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens ontvangt in Isola di Beau weer tal van bekende gasten. In dit artikel zetten we op een rijtje wie er langs komen op het prachtige Italiaanse eiland Sardinië. Je kunt Isola di Beau iedere zondag om 20.00 uur kijken op RTL4 en bij Videoland

Isola Di Beau

Beau van Erven Dorens ontvangt iedere week twee bijzondere gasten op het prachtige Italiaanse eiland Sardinië. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en veel humor, zoals hij die ook voerde in Lago di Beau.

Gasten Isola Di Beau

Iedere week ontvang Beau van Erven Dorens twee gasten in Isola Di Beau. In het eerste seizoen kreeg hij al bezoek van Diederik Ebbinge, Matthijs de Ligt, Martijn Krabbé, Monica Geuze, Olaf Koens, Hanna Verboom, Michiel Vos en Olcay Gulsen te gast. In de vijfde aflevering zijn de gasten in Isola Di Beau John van den Heuvel en Ronald Koeman. De laatste aflevering van Isola Di Beau zijn Bridget Maasland en Joseph Klibansky te gast.

Gasten Beau van Erven Dorens

Ken je de gasten van Beau van Erven Dorens in Isola di Beau nog niet? We zetten op een rijtje waar je ze van kunt kennen.

 • Diederik Ebbinge is acteur en presentator. Je zag hem als presentator van Kiespijn, maar ook in de hoofdrol in Jos en de film Alles op tafel. Zo heeft hij in de loop ter jaren al heel veel verschillende rollen gespeeld.
 • Matthijs de Ligt is voetballer; hij speelde bij Ajax, Juventus en Bayern München.
 • Martijn Krabbé ken je als presentator. We hebben al regelmatig over zijn programma’s geschreven, zoals Better Than Ever, Snackmasters NL en Kopen zonder kijken.
 • Monica Geuze is presentatrice en influencer. Je kent haar bijvoorbeeld van Temptation Island, maar ook van haar realityserie Like Monica.
 • Olaf Koens is journalist en schrijver; momenteel is hij als Midden-oosten correspondent werkzaam vor RTL Nieuws.
 • Hanna Verboom leerden we kennen als actrice. Inmiddels is ze ook filmmaker, maar bovenaal sociaal ondernemer. Ze is gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis, waar ze de documentaire Uit de schaduw over maakte.
 • Michiel de Vos is jurist, journalist en Verenigde Staten correspondent.
 • Olcay Gulsen zag je recent op tv De Invasie van België en Heb ik wat van je aan. Maar je zag haar ook in Gestalkt en Diagnose De Wild.
 • Ronald Koeman is een voormalig profvoetballer en inmiddels voetbaltrainer. Hij had zijn eigen documentaire op Videoland Força Koeman.
 • John van den heuvel is misdaadjournalist; we kennen hem van programma’s als Ontvoerd en indrukwekkende documentaires als John van den Heuvel in de Wapenhandel.
 • Bridget Maasland is presentatrice, we kennen haar onder andere van Hotter Than My Daughter. |
 • Joseph Klibansky is beeldend kunstenaar; de kijkers van The Real Housewives of Amsterdam kennen hem al, omdat hij – dankzij schoonzus Susanna – regelmatig in beeld is. Joseph Klibansky is ook te gast in het nieuwe programma Splinter Uitgenodigd, dat dinsdag 27 december van start gaat (volg ons via social media en lees daar snel meer over).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 december 2022 /