BN’ers naakt in For One Night Only | Dit zijn de deelnemers

Negen BN’ers gaan vanavond (donderdag 11 november) uit de kleren in For One Night Only. Daarmee hopen Giel Beelen, Frederik Brom, Ellen ten Damme, Olcay Gulsen, Simon Keizer, Johnny Kraaijkamp, Fockeline Ouwerkerk, Tjitske Reidinga en Roué Verveer aandacht te krijgen voor de vroege opsporing van kanker. Het programma wordt om 20.30 uur uitgezonden op Net5.

Naakt

Waar in eerdere edities alleen heren uit de kleren gingen, daar gaan nu ook dames naakt voor dit goede doel. Het thema is dit jaar luchtvaart, dus er zullen heel wat pilotenpakjes de lucht door vliegen.

Deelnemers For One Night Only

Ze hebben weer een mooie selectie deelnemers voor For One Night Only. De deelnemers zijn Olcay Gulsen, Giel Beelen, Frederik Brom, Ellen ten Damme, Simon Keizer, Johnny Kraaijkamp, Fockeline Ouwerkerk, Tjitske Reidinga en Roué Verveer.

Olcay Gulsen

Dat Olcay Gulsen meedoet, is natuurlijk niet gek. Het afgelopen jaar belandde zij met haar geliefde Ruud de Wild in een rollercoaster. Bij hem werd darmkanker geconstateerd. Recent kon je kijken naar de documentaire Diagnose De Wild over deze periode.

Simon Keizer

Voor Simon Keizer is het niet de eerste keer dat hij meedoet. Hij ging al eerder naakt voor dit goede doel. Simon Keizer werd in zijn leven ook al verschillende keren met kanker geconfronteerd. Hij verloor zijn vader aan maagkanker en bij zijn vrouw Annemarie werd een goedaardige tumor van haar lever verwijderd.

Tjitske Reidinga

Ook Tjitske Reidinga heeft zo’n persoonlijk verhaal en dus een reden om mee te doen aan For One Night Only. Zij kreeg zes jaar geleden de diagnose blaaskanker. Afgelopen jaar speelde ze de hoofdrol in de serie De K van Karlijn, die gaat over een vrouw met borstkanker. In die serie speelde ook Fockeline Ouwerkerk mee, die eveneens uit de kleren gaat.

Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is ook één van de vrouwen die naakt gaat voor For One Night Only. Zij heeft twee keer borstkaker gehad. En niet alleen zij, maar ook haar partner krijgt de ziekte. Over die tweede keer dat ze borstkanker kreeg, heeft cameraman en regisseur Rob Hodselmans de documentaire Ellen ten Damme – As I Was Wondering Where This Mixed-Up Little Life Of Mine Was Leading To gemaakt.

En zo hebben alle BN’ers uit For One Night Only een verhaal. Zo ook:

  • Giel Beelen verloor zijn zus Saskia aan de gevolgen van kanker.
  • Roué Verveer verloor zijn vader aan kanker. Anderhalf jaar wisten ze dat hij de ziekte niet ging overleven.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 november 2021 /