Race om de Ringen: deze deelnemers strijden om huwelijksreis

Zes verloofde koppels strijden om een huwelijksreis in Race om de Ringen op RTL4. Maak in dit artikel kennis met de Race om de Ringen-deelnemers en ontdek wat de koppels moeten doen om die huwelijksreis in de wacht te slepen. Race om de Ringen, dat wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, is vanaf vandaag – donderdag 26 mei – om 20.30 uur te kijken op RTL4.

Race om de Ringen

Beau van Erven Dorens presenteert het nieuwe RTL 4-programma Race om de Ringen. In het programma testen zes stellen met trouwplannen hoe sterk hun relatie is en strijden ze tegen andere koppels om de huwelijksreis van hun leven te winnen. In een loeispannende race, dwars door het prachtige Jordanië, nemen de koppels het in verschillende lichamelijk en geestelijk uitputtende, maar zo nu en dan ook hilarische opdrachten tegen elkaar op.

Race om de Ringen deelnemers

Kan de liefde van de Race om de Ringen deelnemers tegen de ontberingen van de woestijn en de stress die deze race met zich meebrengt? Staan ze samen sterk genoeg om de andere stellen te verslaan? Zes koppels gaan het avontuur aan. De Race om de Ringen deelnemers zijn Bilal en Sanne uit Zierikzee, Lauren en Bart uit Pijnacker, Joeri en Renate uit Eefde, Leonie en Rick uit Amsterdam, Bjorn en Patricia uit Schoonhoven en tot slot Thomas en Susan uit Deventer.

Bilal en Sanne

De 27-jarige Sanne (Verpleegkundige) en de 29-jarige Bilal (Bouwkundige) groeien op in het Zeeuwse Zierikzee. Als ze allebei in dezelfde strandtent komen te werken, slaat de vlam over tussen de twee. Hun verschil van afkomst en cultuur zorgt in het begin van hun relatie nog voor wat onbegrip in hun omgeving. Maar inmiddels zijn ze al elf jaar happy met elkaar en dit zien hun beide families ook. Op het voor hun bekende Zeeuwse strand in een romantisch prieel heeft Bilal Sanne ten huwelijk gevraagd. Race om de Ringen zien deze deelnemers als een grote uitdaging. Ze zijn benieuwd hoe ze het er samen van af gaan brengen in andere, zware omstandigheden.

Lauren en Bart

De sportieve Bart van 32 (Headhunter) en de 32-jarige Lauren (Legal Counsel) groeien allebei op in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Inmiddels wonen ze in Pijnacker. Ze kennen elkaar al ver voordat ze een relatie krijgen. Bart had vroeger al een oogje op Lauren, maar van een flirt is dan nog geen sprake. Totdat ze elkaar twaalf jaar geleden bij het uitgaan weer eens tegenkomen. Bart gooit al zijn charmes in de strijd en verovert zo het hart van Lauren. Vorig jaar vroeg Bart Lauren ten huwelijk in een luchtballon midden in de Serengeti. Een droomaanzoek. Aan Race om de Ringen wil dit koppel vol overgave en met 100% inzet meedoen.

Joeri en Renate

Dit ondernemerskoppel leert elkaar tien jaar geleden kennen in het Gelderse Doetinchem. Tijdens een avond stappen valt de nu 40-jarige Joeri (Autodealer) voor de nu 50-jarige charmante Renate (Eigenaresse afslank- en bewegingsstudio). Ondanks het grote leeftijdsverschil worden de twee stapelverliefd op elkaar. Vooral voor Renate is het verschil in het begin wennen, maar de liefde overwint. Het koppel houdt van luxe en gaat graag chique uiteten. Het is dus ook geen verrassing dat Renate haar geliefde Joeri ten huwelijk heeft gevraagd in hun favoriete sterrenrestaurant. Omdat ze weten wat hard werken is, vinden Joeri en Renate uit Eefde zichzelf het ideale koppel voor Race om de Ringen. Ook zijn ze benieuwd hoe het hun vergaat om even niet in luxe te leven.

Leonie en Rick

De 30-jarige Leonie (Anesthesiemedewerker) en de 33-jarige Rick (Huisarts) hebben elkaar zes jaar geleden leren kennen in het nachtleven van Amsterdam. Rick was op slag verliefd op Leonie. En ook Leonie kon niet om Rick heen. Het stel heeft een grote passie voor reizen, yoga en festivals. Bijna drie jaar geleden is Rick voor Leonie op de knieën gegaan tijdens een romantische boottocht in Rotterdam. Een half jaar later gaat ook Leonie op haar knieën voor Rick, omdat ze hem ook een romantisch aanzoek en mooie verlovingsring gunt. Race om de Ringen lijkt voor dit avontuurlijke koppel een fantastische ervaring in het prachtige Jordanië; deze deelnemers zien zichzelf al helemaal de woestijn trotseren met een kameel.

Bjorn en Patricia

Patricia van 27 (Verpleegkundige) en Bjorn van 33 (Proces Manager) leren elkaar tien jaar geleden kennen tijdens het uitgaan. Hoewel het geen liefde op het eerste gezicht is, raken ze na een tijdje toch smoorverliefd op elkaar. Het stel krijgt op jonge leeftijd twee kinderen. Vorig jaar heeft Bjorn Patricia ten huwelijk gevraagd op het strand in Portugal. Het was een romantisch aanzoek met ondergaande zon in het bijzijn van hun twee kinderen en familie. Nu hun verbouwing bijna achter de rug is en de kinderen wat ouder zijn, groeit de behoefte aan spanning en avontuur. Met Race om de Ringen hoopt het stel uit Schoonhoven uit hun comfortzone te komen en elkaar op een andere manier te leren kennen.

Thomas en Susan

Als de 37-jarige Susan (Gezinscoach) de 38-jarige Thomas (Audicien) vijftien jaar geleden achter de draaitafel ziet staan, is ze meteen verkocht. Voor Susan is het liefde op het eerste gezicht, voor Thomas niet. Hij gaat volledig op in zijn werk als DJ, maar Susan houdt vol. Na veel geduld wordt haar wachten beloond; Thomas wordt ook verliefd op Susan. Hoewel Thomas geniet van zijn kunstenaarsleven en geen “huisje-boomje-beestje” wens heeft, laat hij zijn liefde voor het DJ’en achter zich. Inmiddels is het stel twaalf jaar samen, hebben ze twee dochters, wonen ze in Deventer en heeft Thomas Susan zelfs ten huwelijk gevraagd. Het koppel gelooft in het volgen van je hart en dat is precies wat deze deelnemers met Race om de Ringen nu doen.

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens is niet alleen de presentator van Race om de Ringen; hij heeft het idee voor deze tv-show ook ontwikkeld. Dat deed hij samen met EndemolShine Nederland en RTL Creative Unit. De productie ligt in handen van EndemolShine Nederland, in samenwerking met Kale Jakhals Producties. 

Foto: Shotbysud

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 mei 2022 /