André Hazes: Crossroads documentaire kijken op VTM2

De documentaire André Hazes: Crossroads (seizoen 1) is vanaf maandag 25 maart 2024 in herhaling te kijken bij VTM2. Deze spraakmakende documentaire was één van de best docu’s op Videoland. Vlaamse kijkers krijgen nu de kans om de documentaire over André Hazes junior ook te kijken. (En ook de Nederlandse kijkers, die geen Videoland hebben, kunnen zo hun kans pakken en ‘m op VTM GO bekijken.)

VlaamsKijken auteur Patricia de Ryck heeft dit bericht van 23 mei 2023 van een update voorzien op maandag 25 maart 2024.

Documentaire André Hazes: Crossroads

De spraakmakende documentaire André Hazes: Crossroads toont de kijker beelden van André Hazes junior, zoals we hem nog nooit zagen. Twee jaar lang volgde documentairemaakster Cheeru Mampaey de zanger, terwijl hij door de moeilijkste periode in zijn leven ging. De kijker ziet hem hevig worstelend met de demonen, angsten, onzekerheden én verslavingen waar hij al jaren mee kampt. Door te reflecteren op deze voor hem schrijnende beelden, wordt duidelijk hoe hij zich destijds eigenlijk voelde en hoe het leven van André er de afgelopen twee jaar echt uit heeft gezien.  

Wist je dat er ook een boek uit is over het leven van André Hazes junior. Lees hier alles over: Grote jongen – Zoon, zanger, zondaar. André Hazes.

Leven André Hazes in beeld

André Hazes vertelt ongezien openhartig en bloedeerlijk over zijn burn-out, zijn liefdesperikelen, het leven in de schaduw van zijn vader en zijn zware gevecht tegen verslavingen. Ook de mensen naast hem, waaronder moeder Rachel, partner Monique Westenberg en neef, vriend en tourmanager Djarno Hofland, schetsen een beeld van hoe André’s leven er écht uit ziet. Daarbij vallen alle maskers af. 

De nieuwste cd van André Hazes is Op mijn lijf geschreven.

Cheeru Mampaey maakt Hazes documentaire

Documentairemaakster Cheeru Mampaey: “Oorspronkelijk wilden we in de documentaire de aanloop naar zijn show ‘De Avond Van Je Leven’ in 2021 in Ahoy brengen. Maar toen liep zijn leven net even anders en kreeg ik de kans om hem van heel dichtbij te volgen, ook tijdens zijn burn-out en zijn struggle met verslavingen. Het resultaat is een heel eerlijk, intiem en uniek document geworden waarbij de kijker André te zien krijgen zoals ze hem nog nooit zagen.” Zo zijn er ook uit Vlaanderen heftige beelden toen André Hazes mocht optreden bij Tien Om Te Zien.

André Hazes Crossroads (documentaire) kijken

De documentaire André Hazes Crossroads is sinds maandag 25 maart 2024 wekelijks bij VTM 2 en ook op VTM GO+. In Nederland kun je ‘m via Videoland kijken (en ontdek je ook het tweede seizoen). Heb je geen abonnement, maar wil je deze documentaire toch zien, verdiep je dan in hoe je VTM GO in Nederland kijken kunt. Na uitzending komt de aflevering namelijk op VTM GO. Dan is het mogelijk om ook vanuit andere landen te kijken (met behulp van een VPN Verbinding).

Documentaires Cheeru Mampaey

Je kent documentairemaakster Cheeru Mampaey van documentaires als:

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 mei 2023 /