Lago di Beau: BN’ers bezoeken Beau van Erven Dorens aan Comomeer

Beau van Erven Dorens ontvangt vanaf vandaag – zondag 2 januari – iedere week twee bijzondere gasten in zijn programma Lago di Beau. Hij ontvangt deze BN’ers aan het Comomeer in Noord-Italië. De afleveringen zijn ook op Videoland, waarbij je Lago di Beau een weekje vooruit kunt kijken. Heb je geen Videoland? Geen probleem: de afleveringen worden om 21.35 uur uitgezonden op RTL4. In totaal zijn er vier afleveringen van Lago Di Beau.

Lago Di Beau

In Lago Di Beau ontvangt Beau van Erven Dorens iedere week twee bijzondere gasten aan het prachtige Comomeer in Noord-Italië. Hij neemt zijn gasten mee op pad, met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en veel humor. Het doet wat dat betreft wel denken aan Villa Felderhof, dat Rik Felderhof veertien jaar lang presenteerde vanuit het Franse Ramatuelle.

Gasten Lago Di Beau

Ben jij ook zo benieuwd naar de bekende gasten van Lago Di Beau. In de eerste aflevering ontvangt de presentator Nick Schilder en Miljuschka Witzenhausen. In de tweede aflevering zijn Maan de Steenwinkel en Tijl Beckand de gasten in Lago Di Beau. Claudia de Breij en Ruud de Wild zien we in de derde aflevering. En Ernst Kuipers en Edsilia Rombley reizen voor de vierde – en laatste – aflevering van Lago Di Beau af naar het Comomeer.

  • Nick Schilder ken je van het duo Nick & Simon, die recent nog een special van Onmogelijke Duetten maakten. Maar je zag hem ook in De Wereld van morgen.
  • Miljuschka Witzenhausen heeft op mij veel indruk gemaakt met haar documentaire #eerlijkefoto. Maar je kent haar natuurlijk ook van de Nederlandse Snackmasters (het nieuwe seizoen komt eraan). En als foodblogger en kookboekenschrijfster.
  • Tijl Beckand is zo’n tv-gezicht waar je momenteel niet omheen kan. Op zondagavond ontdek je of hij kan dirigeren in De Negende van Tijl. Op oudejaarsavond presenteerde hij De TV-Kijker Van Het Jaar 2021.
  • Maan is zangeres. Ze is dit seizoen ook één van de deelnemers aan De Gevaarlijkste Wegen.
  • Claudia de Breij kennen we als cabaretière en presentatrice, maar wist je dat ze ook het boek over Amalia heeft geschreven?
  • Ruud de Wild heeft een pittig jaar achter de rug nadat er bij hem darmkanker werd geconstateerd; daarover maakte hij al de documentaire Diagnose De Wild. Inmiddels is hij weer terug op de radio te horen (inclusief Vlaamse inbreng). Ruud de Wild is naast radio- en tv-presentator ook kunstenaar.
  • Ernst Kuipers leerden we kennen voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg; hij was daarbij één van de meest prominente gezichten op tv tijdens de pandemie. Vanaf 10 januari 2022 zien we hem nog steeds, maar nu als Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
  • Edsilia Rombley is zangeres en presentatrice. We hebben de afgelopen tijd al vaak over haar geschreven.

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens vertelt: “Ik heb mijn gasten van een hele andere kant leren kennen en ik verheug me erop om dat aan het publiek te laten zien!” Lago di Beau is vanaf zondag 2 januari wekelijks om 21.35 uur te zien bij RTL 4. Het programma bestaat uit vier afleveringen. Het is een productie van Kale Jakhals Producties.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 januari 2022 /