Verliefd op Ibiza op VTM 3

Verliefd op Ibiza met Jan Kooijman, Kim Feenstra, Rick Engelkes, Jim Bakkum en Willeke van Ammelrooy  is vanavond te zien op VTM 3. Deze film van regisseur Johan Nijenhuis wordt van 22.25 tot 00.35 uur uitgezonden.

Verliefd op Ibiza kijken

In Nederland kun je Verliefd op Ibiza bijvoorbeeld zien via Videoland en Netflix. In België staat hij op Streamz. Daar omschrijven ze deze film op de volgende wijze: “Ibiza is het partyeiland bij uitstek. De zon, zee, strand, grote clubs en mooie mensen hebben op velen een grote aantrekkingskracht. Elf mensen trekken er elk met hun eigen redenen naartoe. Hun levens raken met elkaar verbonden wanneer dj Armin van Buuren komt draaien op het eiland.”

Natuurlijk is deze film ook op dvd verkrijgbaar.

Vier verhalen

In de film Verliefd op Ibiza volgen we vier verschillende verhalen. Aan de ene kant is er Lex (Rick Engelkes) die als voormalig rockster met zijn drie dochters op Ibiza woont. Je hebt de 31-jarige mode-ontwerpster Zara (Gigi Ravelli), weddingplanner Lizzy (26, gespeeld door Sanne Vogel) en met 21 de jongste (en wildste) van het stel: Bibi (Marly van der Velden).

Dan is er de verhaallijn tussen voetballer Kevin Hoogland (Jan Kooijman) en zijn vriendin Elza (Kim Feenstra). Zijn die twee eigenlijk echt zo gelukkig met elkaar? Kevins oma Karla (Willeke van Ammelrooy) gelooft daar geen barst van.

Verder trekken Jacky (Lone van Roosendaal) en Irma (Simone Kleinsma) naar Ibiza. Waar Jacky uitkijkt naar escapades met veel jongere mannen, droomt Irma van een goed boek op het strand. Jacky komt natuurlijk haar oude vlam Lex tegen.

En tot slot volgen we ook de vrienden Lars (Jim Bakkum), Dylan (Jasper Gottlieb) en Boyd (Marius Gottlieb). Dylan en Boyd willen het op Ibiza gaan maken als dj. En Lars… die gaat helemaal een spannende tijd tegemoet…

Cast Verliefd op Ibiza

Zoals je hierboven al kon lezen, telt de cast van Verliefd op Ibiza tal van bekende namen. We zetten ze voor je op een rijtje: Willeke van Ammelrooy, Jim Bakkum, Rick Engelkes, Kim Feenstra, Jasper Gottlieb, Marius Gottlieb, Kimberley Klaver, Simone Kleinsma, Jan Kooijman, David Lucieer, Gigi Ravelli, Lone van Roosendaal, Marly van der Velden en Sanne Vogel.

Over een aantal van de acteurs en actrices uit Verliefd op Ibiza hebben we eerder geschreven.

Johan Nijenhuis

Verliefd op Ibiza is een film van Johan Nijenhuis. Hij was al langere tijd bezig met een vervolg op films als Costa! en Volle maan. Wist je dat er aansluitend aan deze film ook een tv-serie van is gemaakt mét de Vlaamse acteur Louis Talpe? Deze reeks was in het najaar van 2013 te zien bij SBS 6. Het is bij één seizoen gebleven.

Johan Nijenhuis heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Afgelopen jaar waren twee films van zijn hand in de bios te zien, namelijk Onze Jongens in Miami en De Beentjes van Sint Hildegard. Hij was hierbij zowel regisseur als producent.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 november 2020 /