Harrie Snijders zoekt vrouw: deelnemers willen hengst EOTB daten

Harrie Snijders – die we recent nog zagen in het laatste seizoen van Ex On The Beach – zoekt ware liefde in het nieuwe TLC-programma Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw. Harry de Hengst – zoals we hem ook wel kennen – pakt het deze keer serieuzer aan. Maar liefst zestien vrouwen willen de nieuwe vriendin van Harrie Snijders worden. Ontdek in dit artikel alles over de deelneemsters en het programma Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Vanaf vavond – donderdag 11 augustus – kun je deze show wekelijks om 20.30 uur bij TLC kijken. Je kunt via discovery+ een weekje vooruit kijken.

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw

Niemand minder dan de felbegeerde realityster Harrie Snijders betreedt de datingmarkt en pakt het dit keer iets serieuzer aan. De DJ, en voor sommigen ook wel bekend als Harrie de Hengst, zoekt een liefje, maar dit keer zonder exen die plots de branding uit komen wandelen en roet in ’t eten gooien. Nee, het roer moet om… Wat dat betreft, doet het programma ons wel een beetje denken aan Junior op zoek naar de liefde kijken… Al heeft de Vlaamse realityster Junior Planckaert natuurlijk wel minder een badboy imago dan Harrie… maar goed op naar dit nieuwe programma en de deelnemers die Harrie Snijders willen veroveren en zijn nieuwe vriendin willen worden.

Daten op het kamp

Maar liefst zestien dames doen een gooi naar de onvoorwaardelijke liefde van Harrie Snijders in deze nieuwe datingshow die zich geheel afspeelt op… het kamp! En wie date met iemand op het kamp, date met het hele kamp… Daarom zijn ook Harrie’s oma, zus, moeder en vader allemaal van de partij en kijken mee over Harrie’s schouder om de juiste match voor hem te vinden. De laatste overgebleven drie dames moeten de familie van Harrie ook zien in te palmen. Dit onofficiële familie-panel bepaalt in de reizigers-cultuur namelijk wie er wel en niet wordt toegelaten op hun kamp. Acteur Cees Geel is de voice-over van dit programma.

Harrie Snijders zoekt vrouw

Om ervoor te zorgen dat Harrie en de vrouwen elkaar in een relatief korte tijd toch goed leren kennen gaan de dames in groepsverband en individueel met Harrie Snijders op verschillende dates. Hierbij worden de dames als het ware ‘ondergedompeld’ in de reizigers-wereld van Harrie. Van racen tot zwoele massages en ook een helikoptervlucht staat op het programma! Harrie Sijders laat zijn dames zien hoe een gesetteld leven met hem er precies uit komt te zien.

Wie wordt nieuwe vriendin Harrie Snijders

Hoe gastvrij men ook is op het kamp, helaas kunnen niet alle vrouwen blijven en zijn er in de eerste dubbele aflevering van de datingserie maar liefst acht vrouwen die hun tiara’s af moeten doen en vriendelijk wordt verzocht huiswaarts te keren. Vervolgens is het elke aflevering maar zien wie de tiara-ceremonie van die avond ongeschonden verlaten… Af en toe wordt de spanning de dames dan ook even teveel en leidt dit tot nogal wat trammelant op het kamp.

Deelnemers Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw

Weet één van de dames dan eindelijk de beruchte hengst te temmen? Laten we eerst eens kijken wat voor vlees we eigenlijk in de kuip hebben. Wie zijn de deelnemers aan Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw? Welke meiden willen de nieuwe vriendin van Harrie Snijders worden? We starten in ieder geval met zestien deelnemers: Mandy, Cassidy, Isabelle, Ekaterina, Kirsten, Claudia, Romy, Rachel, Soraya, Iris, Kimberly, Grace, Louanne, Sem, Dami en Rilana.

Is zij de nieuwe vriendin van Harrie Snijders?

Wat we weten van de deelnemers aan Daten op het Kamp? We zetten het hieronder op een rijtje.

 • Mandy van Ginneken, 24 jaar, komt uit Dordrecht (zo lezen we op haar Instagram). Ze is zowel actief op Instagram als TikTok.
 • Cassidy, 21 jaar, heeft eerder al met Harrie Snijders afgesproken. Toen werd het niets met de brunette. Is hij echt serieus geworden en is er zo toch een kans op een relatie; dit vraagt Cassidy zich af. Eerder zag je haar al in Take Me Out – Mother Knows Best 2021 en Lang Leve De Liefde. Daar ontdekten we dat ze uit Den Bosch komt en het wil maken als zangeres.
 • Ekaterina, 21 jaar, is in het dagelijkse leven dj. Als DJ Stella staat ze op het podium. Daarnaast lezen we op haar Instagram dat ze Miss Supertalent of the World 2018 is. Talent heeft ze zeker, want ze studeert ook nog Rechten (aldus haar profiel).
 • Kirsten, 29 jaar, kun je kennen van OnlyFans. Ze kon haar ‘normale’ werk opzeggen, omdat haar OnlyFans kanaal zo’n succes heeft. Kirsten valt op door haar tatoeages (zelfs in haar nek).
 • Claudia Roelands, 22 jaar, komt uit Uitgeest (Noord-Holland). Ze is gecertificeerd wimper stylist en werkt onder de naam Lashes by Claudia.
 • Romy Fokker, 22 jaar, is afkomstig uit Almere. Althans, zo schrijft ze op een oude blog van haar; haar beide ouders komen uit Amsterdam. Op Instagram en Facebook noemt ze zich ook wel RomyDayala. Haar motto: ‘Be the energy you want to attract’.
 • Rachel Klaver, 18 jaar, doet in het dagelijkse leven modellenwerk en is ook inzetbaar als oppas. Ze hoopt door te breken als actrice. Wil Rachel wel de nieuwe vriendin van Harrie Snijders worden of is ze hier gewoon voor de fame? Rachel Klaver is in ieder geval ook actief op TikTok.
 • Soraya, 30 jaar, is afkomstig uit Apeldoorn. Ze heeft al een zoontje van vier. Soraya heeft Indonesische roots.
 • Kimberly, 22 jaar, woont in Leeuwarden en werkt in feestcafé Bar Sybs. Dat Harrie Snijders wel van een feestje houdt, spreekt haar wel aan.
 • Grace, 21 jaar, zagen we eerder al in Lang Leve de Liefde. Ze werkt in het dagelijkse leven als candygirl en is erg actief op TikTok. Daar kun je zien dat ze ook wel van feestjes houdt.
 • Dami Junaid, 24 jaar, is is spiritueel. In het dagelijkse leven geeft ze ook readings; ze is namelijk naar eigen zeggen helderziend en heldervoelend.
 • Rilana Bierens, 27 jaar, groeide – net als Harrie – op op het kamp. En zie haar hondje; die lijkt toch sprekend op het hondje van Harrie en zijn zus Milana? Sterker nog: hij heeft zelfs de zelfde naam. Zorgt Pablo voor een match? Wat we verder over Rilana Bierens weten? Via haar Instagram ontdekken we dat ze freelance gogo- en buikdanseres is. Volgens haar FB-pagina ging ze zelfs naar de Dansacademie van Lucia Marthas. Daarnaast doet ze ook modellenwerk en kun je haar ook als dj boeken. En op Facebook lees ik in de comments dat ze eerder bij Take Me Out te zien was.

Deelnemers datingshow Harrie zoekt een vrouw

En dan zijn er nog vier deelnemers aan de datingshow van Harrie Snijders waar ik niet veel over kan vinden. Ik weet alleen hun leeftijd… Dat zijn Isabelle, Iris, Louanne en Sem. Aangezien er niet zoveel over deze deelnemers bekend is, ga ik er vanuit dat zij de eerste selectie van de eerste Harrie zoekt een vrouw aflevering niet gehaald hebben en dus geen kans meer maken om de nieuwe vriendin van Harrie Snijders te worden.

De deelnemers toch nog even op een rijtje, zodat ik informatie kan toevoegen als ik meer weet.

 • Isabelle 23 jaar.
 • Iris, 18 jaar.
 • Louanne, 20 jaar.
 • Sem, 20 jaar.

Datingshow Harrie Snijders kijken

Je kunt Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te kijken bij TLC. Daarnaast is de show wekelijks vooruit te kijken op discovery+. Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is geproduceerd door Tigris Media en de voice over is van acteur Cees Geel. Deze acteur ken je bijvoorbeeld Flikken Rotterdam en de indrukwekkende film Simon. Hij zal ook een rol spelen in de nieuwe Nederlandse film Leeuwin.

Foto: TLC

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 augustus 2022 /