Olcay Gulsen volgt Thijs Zeeman op met Gestalkt

Olcay Gulsen volgt presentator Thijs Zeeman op bij het SBS6-programma Gestalkt. De misdaadjournalist staat inmiddels onder contract bij RTl, waardoor er een plaats vrijkwam. Zo gaat Olcay Gulsen nu aan de slag als presentatrice. Het nieuwe seizoen van Gestalkt is te zien vanaf dinsdag 23 maart om 20.30 uur bij SBS 6.

Gestalkt

Duizenden mensen worden in Nederland gestalkt. Wie de stalkers zijn? Dat is heel divers. Het kan gaan om ex-geliefden, verbitterde familieleden en zelfs onbekenden. Het is niet alleen ontzettend vervelend, maar in vele gevallen ook doodeng. Er zijn zelfs slachtoffers van stalking die vrezen voor hun gezondheid en zelfs lezen.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Olcay Gulsen in Gestalkt

In het nieuwe seizoen van Gestalkt gaat Olcay Gulsen op bezoek bij de slachtoffers. Ze praat uitgebreid over de ellende die een stalker hem of haar heeft aangedaan. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk bewijs tegen de stalker te verzamelen. Met het belastende materiaal gaat de onoverschrokken presentatrice vervolgens op pad. het doel: de stalker confronteren én hem of haar laten stoppen met deze vervelende praktijken.

Nieuwe programma’s SBS6

Dit is niet het enige programma waarin we Olcay Gulsen dit voorjaar zien op SBS6. De zender heeft namelijk verschillende nieuwe programma’s aangekondigd, zoals De Mol’s Hoop, Kinderen Kopen Een Huis en BN’ers in het ziekenhuis. In dat laatste programma – dat na Gestalkt wordt uitgezonden – zien we de presentatrice en onderneemster ook. Zij gaat samen met Isa Hoes, Monic Hendrickx en Richard Groenendijk in het Erasmus MC aan de slag.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 maart 2021 /