The Real Housewives of Amsterdam: deze vrouwen in cast

The Real Housewives of Amsterdam is vanaf nu te kijken bij Videoland. Deze show werd eerder al opgenomen met vrouwen in Beverly Hills, New York City, Dubai en nog ruim dertig andere edities… En nu is er dus ook een Nederlandse variant. Welke vrouwen The Real Housewives of Amsterdam cast vormen? We zetten de dames in dit artikel voor je op een rijtje. Ontdek in dit artikel alles over Cherry-Ann Person, Djamilla Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky.

The Real Housewives of Amsterdam

In The Real Housewives of Amsterdam worden zeven ondernemende dames uit de Amsterdamse high society gevolgd. Cherry-Ann Person, Djamilla Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky – die The Real Housewives of Amsterdam cast vormen – nemen ons mee in hun bruisende leven. En nee, daar zien we echt niet alleen leuke feestjes in… Deze dames praten namelijk niet alleen mét elkaar, maar ook óver elkaar, wat vervolgens voor verhitte discussies zorgt. Wat daarnaast opvalt, is dat Magali Gorré ook veel in beeld voorbij komt. Ze lijkt haast onderdeel van The Real Housewives of Amsterdam cast.

Magali Gorré

Officieel behoort Magali Gorré niet tot The Real Housewives of Amsterdam cast, maar ze komt in verschillende afleveringen voorbij en zorgt voor de nodige opschudding. Waar je haar van kent? Ze is de vrouw van voormalig voetballer Dean Gorré en zelf heeft ze een aantal boeken en columns voor verschillende bladen geschreven. Eerder was ze ook te zien in The Real Housewives of Cheshire. En ik las dat Magali Gorré de tante is van Sunnery James.

Maar terug naar de zeven dames uit Amsterdam, die worden gevolgd in de Videoland-reeks.

The Real Housewives of Amsterdam cast

Cherry-Ann Person, Djamilla Celina, Hella Huizinga Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky vormen The Real Housewives of Amsterdam cast. Maria Tailor is hierbij voor de kijkers misschien wel de bekendste deelneemster. Ze maakte met Josh Veldhuizen en Tamara Elbaz namelijk het programma Modemeisjes met een missie. En met haar ex Jeroen van den Berg zag je haar in Kerels met een Kleintje. Verder zagen we Maria Tailor in First Dates. Hieronder stellen we alle vrouwen uit The Real Housewives of Amsterdam cast aan je voor. We beginnen met de meest opvallendste van het stel, dat is niet Maria Tailor maar – letterlijk en figuurlijk – Djamila Celina.

Djamila Celina Melcherts – Snelders

Djamila Celina wil als enige van de dames haar leeftijd niet noemen (tijdens een korte online zoektocht ontdekken we dat ze 36 is). Met haar roze haar is ze de opvallendste verschijning onder The Real Housewives of Amsterdam deelnemers. Ze wordt door Videoland omschreven als Artist deluxe en Tiktok queen. Djamila Celina is met haar kroon, roze haar en uitbundige karakter een opvallende verschijning. Djamila Celina Melcherts – Snelders en haar man Johannes Snelders leven een luxe jetsetleven – ze wonen in hun villa op Mallorca óf in hun appartement op de Dam. Daar wordt hard voor gewerkt: Djamila is drie jaar op rij uitgekozen tot World’s Sexiest Female DJ,  heeft meer dan 700.000 volgers op TikTok, stond op de cover van de Spaanse Playboy én werkt als creatief directeur voor het stoffenbedrijf van haar man. Wist je dat er zelfs een Djamila Celina parfum is?

Susanna Klibansky

Susanna Klibansky is een gedreven en ambitieuze art dealer en zakenpartner van het kunstimperium van haar zwager, Joseph Klibansky. Ze heeft haar MSc in Marketing, leeft en ademt kunst en heeft daarnaast een passie voor fashion en make-up. Inmiddels heeft Susanna Klibansky samen met haar man Louis en zwager één doel voor ogen: om van Joseph Klibansky de beste en bekendste kunstenaar ter wereld te maken. Zo zien we in de tweede aflevering van The Real Housewives of Amsterdam dat er een samenwerking tussen Joseph Klibansky en Keune is (klik op de link en ontdek de gave producten). De 38-jarige Susanna en Louis Klibansky zijn al 21 jaar samen en hebben twee dochters.

Wist je dat Susanna toen ze jonger was als Susanna Kay een carrière als zangeres heeft gehad? Ze komt uit een muzikale familie. Haar oma en haar moeder hebben in vele operettes gezongen en haar tante Suze van Grootel was een bekende klassiek geschoolde sopraan.

Cherry-Ann Person

Cherry-Ann Person (35) zien we in de afleveringen tijdens haar zwangerschap. Zij is dus de ‘mommy to be’ uit de cast van The Real Housewives of Amsterdam. Cherry-ann Person is de vriendin van zakenman Roland Kahn (69), die je ook wel kunt kennen als de oprichter van CoolCat of van zijn biografie: Kahn: Mijn Leven | Mijn Liefdes | Mijn Werk. Met zo’n leeftijdsverschil hebben mensen natuurlijk vaak hun vooroordelen al klaar; Cherry-Ann Person wordt sinds haar relatie met Roland Kahn dan ook als ‘golddigger’ gezien. Nou… deze dame heeft volgens Videoland de afgelopen jaren zelf niet stilgezeten. Cherry-Ann Person is afgestudeerd als juriste en investeert samen met haar broer in vastgoed. Op haar 23e kocht ze al haar eerste investeringsobject. Cherry-Anns ’tweede kindje’ is haar hond Gaïa, die geen kraan- maar mineraalwater drinkt en alleen designer accessoires draagt.

Hella Huizinga

Wedding & event designer Hella Huizinga heeft feesten georganiseerd voor menig bekende Nederlander en influencers. Tot de klanten van Hella Huizinga behoren bijvoorbeeld Kim Feenstra, Negin Mirsalehi en Mascha Feoktistova (Beautygloss); daarmee is ze waarschijnlijk de bekendste event planner van Nederland. Sinds 2008 organiseert Hella Huizinga met haar bedrijf My Greatest Party de meest extravagante bruiloften, babyshowers, zakelijke events en kinderfeestjes die je je maar kunt bedenken. Haar huwelijken starten vanaf twee ton. Hella Huizinga is beste vriendinnen met andere housewife Maria Tailor. Ze is al dertien jaar samen met haar man, maar – ondanks haar exclusieve huwelijken – niet getrouwd.

Kimmylien Nguyen

Twintig jaar geleden richtte ‘bussinesstiger’ Kimmylien Nguyen (43) haar bedrijf Universal Nails op, dat inmiddels zeven vestigingen heeft in en rondom Amsterdam. Inmiddels zijn daar haar restaurant en food concept store bij gekomen. Een ware ondernemer dus. Naast haar zakelijke leven heeft Kimmylien Nguyen een druk sociaal leven. Ze houdt van huiselijkheid en gezellige etentjes met haar gezin, waarvoor ze het liefst zelf de hele dag in de keuken staat. Ook maakt ze altijd tijd vrij om bij haar ouders langs te gaan.

Maria Tailor

Zoals jullie eerder in dit artikel al lazen, behoort ook Maria Tailor tot de deelnemers aan The Real Housewives of Amsterdam. Deze 39-jarige onderneemster heeft haar eigen online modemerk. Hiervoor reist ze ondanks haar drukke leven in Amsterdam regelmatig af naar Portugal, waar de kleding gemaakt wordt. Maria is een hardwerkende, alleenstaande moeder die de zorg van haar kinderen zo goed mogelijk wil doen. Als ze de kindjes heeft, is er niks anders voor haar. Nu ze haar leven weer op de rit heeft, is Maria Tailor klaar om weer te gaan daten. En met succes: ze is tot over haar oren verliefd zo zien we al in de eerste afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam.

Sheila Bergeik

De 49-jarige Sheila Bergeik is eigenaresse van Cupping Aesthetics, het grootste behandel- en opleidingsinstituut op het gebied van traditionele Chinese cupping van Nederland. Ze heeft een moeilijke periode gehad, waardoor ze het leven anders is gaan zien. Hierna kwam cupping op haar pad, wat nu haar lust en haar leven is. Sheila Bergeik is al achttien jaar samen met haar man Erwin Kettmann. Hem zagen we jaren geleden ook al veel in de media; hij heeft namelijk heel wat bekende, kalende Nederlands van een nieuwe haardos voorzien. Denk bijvoorbeeld aan Dick Advocaat, maar ook aan Gerard Joling. Sheila Bergeik en Erwin Kettmann hebben samen drie kinderen.

The Real Housewives of Amsterdam kijken

The Real Housewives of Amsterdam is een productie van Concept Street. Dit programma is een format van NBCUniversal. Eerder kon je al kijken naar bijvoorbeeld edities uit Atlanta, Beverly Hills en Orange County en nu is er dus een Nederlandse Real Housewives. Je kunt vanaf donderdag 24 november iedere week een nieuwe aflevering van The Real Housewives of Amsterdam kijken op Videoland. Of er plannen zijn om de show ook op tv uit te zenden, durf ik niet te zeggen. Videoland kijken in België; je leest er via de link meer over.

Foto: Mark Engelen/Rob Jacobs

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 november 2022 /