Heb ik wat van je aan met Olcay Gulsen en Mart Visser kijken

Olcay Gulsen presenteert het nieuwe Net-5 programma Heb ik wat van je aan, waarbij ze hulp krijgt van modeontwerper Mart Visser. Elke aflevering strijden drie nieuwe talentvolle designers om de gunst van één bekende Nederlandse vrouw, zoals Maxime Meiland, Daphne Deckers en Irene Schouten. Heb ik wat van je aan kun je kijken vanaf woensdag 24 augustus om 20.30 uur op Net5.

Olcay Gulsen en Mart Visser

Maxime Meiland zoekt een jurk waarin ze op haar bruiloft de openingsdans kan dansen, Daphne Deckers heeft geen idee wat ze moet aantrekken naar een musicalpremière en Irene Schouten wil shinen op een gala. In elke aflevering van het nieuwe fashionprogramma Heb ik wat van je aan? schieten steeds drie jonge modeontwerpers te hulp. Ze ontwerpen allemaal een outfit – en de bekende vrouwen kiezen zélf hun favoriet. Naast presentatrice Olcay Gulsen is ook modeontwerper Mart Visser aanwezig voor de modefinesses en om als mentor te fungeren voor de jonge ontwerpers.

Olcay Gulsen zagen we eerder bijvoorbeeld in Gestalkt en Diagnose De Wild.

Heb ik wat van je aan?

Elke aflevering strijden drie nieuwe talentvolle designers om de gunst van één bekende Nederlandse vrouw. Het programma begint altijd met een briefing van de BN’er in kwestie. Voor welk event zoekt ze een outfit? Wat is de dresscode? Welke kleuren en modellen vindt ze mooi? Mag het over the top glitter and glamour zijn of liever ingetogen chique? Ze geeft precies aan wat ze wel en vooral niet wil – en de designers mogen haar maten nemen. Dan moeten ze meteen aan de slag, want over vier dagen moet de outfit al klaar zijn! 

Bn’er kiest outfit talentvolle designer

Op de laatste dag komt de vrouw waar ze zo hard voor hebben gewerkt naar het atelier om een definitieve keuze te maken. En dat doet ze natuurlijk niet alleen: ze heeft haar entourage – partner, moeder, beste vriendin of stylist – meegenomen. Ze showt alle drie de ontwerpen op een catwalk waarbij haar entourage hun ongezouten mening of waardering geeft… maar het is uiteindelijk de BN’er zélf die kiest! De aflevering eindigt uiteraard met beelden van het evenement waar ze in haar unieke creatie verschijnt, en dat is meteen de prijs voor de gekozen designer: een betere boost voor je carrière is er niet! 

Deelnemers Heb ik wat van je aan

De deelnemers aan Heb ik wat van je aan zijn allemaal bekende vrouwen. Naast Maxime Meiland, Daphne Deckers en Irene Schouten zijn dit Bridget Maasland, Heleen van Royen, Anna Nooshin, Lucille Werner en Giovanca Ostiana. Stuk voor stuk vrouwen waar we eerder over hebben geschreven:

  • Maxime Meiland kunnen we binnenkort weer volgen in een nieuw seizoen van Chateau Meiland Met haar zus presenteerde ze ook Petit Chateau.
  • Daphne Deckers was in haar jonge jaren model en we kennen haar natuurlijk als actrice uit All Stars, maar inmiddels is ze een succesvol schrijfster. Haar boek Alles is zoals het zou moeten zijn werd bijvoorbeeld verfilmd.
  • Irene Schouten is Olympisch Kampioen schaatsen. Je kunt haar en haar familie ook kennen van de indrukwekkende documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen.
  • Bridget Maasland kennen we natuurlijk als presentatrice van Hotter Than My Daughter.
  • Heleen van Royen: is schrijfster, maar we zagen haar al in verschillende tv-programma’s en quizen. Zo deed ze mee aan Vier Handen op Eén buik.
  • Anna Nooshin is influencer en media-persoonlijkheid. We leerden haar dit voorjaar beter kennen in de documentaire ANNA: Status.
  • Lucille Werner zit tegenwoordig in de politiek; je ziet haar nu in de Tweede Kamer voor het CDA. Bij het grote publiek is zijn bekend geworden als presentatrice van Get the Picture, Lingo en de Mis(s)verkiezing.
  • Giovanca Ostiana is zangeres, maar je kunt haar ook kennen als presentatrice bij de EO. Recent maakte ze Amazing Grace, waarin bekende deelnemers gospel gingen zingen.

Heb ik wat van je aan kijken

Heb ik wat van je aan? is een productie van Talpa Entertainment Productions. Het programma is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te kijken bij Net5. Een uurtje later kun je de aflevering terugkijken via Kijk.nl. Als je een VPN Verbinding die je op Nederland kunt zetten hebt, kun je ook vanuit België of een ander land kijken.

Foto: Cornelie Tollens

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 augustus 2022 /